Crysis Warhead Bu Gece Geliyor!

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Merakla beklenen oyun Crysis Warhead, Steam üzerinden dağıtılmaya başlandı. Peki bu oyunu ne zaman oynayabileceğiz biliyor musunuz?

Bilgisayar oyuncularının heyecanla beklediği Crysis Warhead, Valve'in içerik ulaştırma hizmeti Steam üzerinden indirilmeye hazır durumda. Fakat bu oyunu hemen satın alıp indirseniz bile bu gece 3'e kadar oyunu açamayacaksınız. Çünkü oyunun çıkış tarihi olarak açıklanan 19 Eylül 2008'e kadar bu oyuna girebilmeniz "yassah!" durumda. Tabii aksiyonun getirdiği çılgınlığa hemen atılmak isteyenler için önceden indirip kurabilmek güzel bir seçenek.

crysis_warhead1221747776.jpg

Crysis Warhead tek başına çalışabilen bir ek paket olarak anılıyor; fakat ek paketse neden kendi kendine çalışabiliyor, kendisi ayrı oyunsa neden ek paket deniliyor henüz çözemedik. geliyor. Ama sonuçta bu oyunu oynayabilmek için Crysis'e ihtiyacınız yok. Tüm dünyada 29,99 dolara satılacak olan oyunun Türkiye'deki fiyatıyla ilgili henüz bir bilgi yok.

Muhteşem Grafikleri İzleyin

Yine inanılmaz grafiklere sahip olacak oyunun sistem ihtiyaçları biraz daha yükselmiş durumda. Sizi bu dehşet grafiklerle başbaşa bırakıyoruz.

Bilgi için: Steam
Yazan: Ruşen Göbel
SDN - http://shiftdelete.net

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Sadece "Dehşet" grafiklerden ibaret olacak olan "Serius Sam" oyunun teknolojik ve insani hali ;)

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yine inanılmaz grafiklere sahip olacak oyunun sistem ihtiyaçları biraz daha yükselmiş durumda. Sizi bu dehşet grafiklerle başbaşa bırakıyoruz.

Oyun daha iyi optimize sayesinde daha az sistem isteyecek diye yazılmıştı.Bakalım oynayıp göreceğiz.

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Oyun daha iyi optimize sayesinde daha az sistem isteyecek diye yazılmıştı.Bakalım oynayıp göreceğiz.
Bende optimize edilecek diye okumuştum. Bakalım çıksında yorumu o zaman yaparız.

rocky61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Önsipariş vermiştim ayın 23'ünü bekliyorum...

brk134

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu oyunda da türkçe desteği varmı?

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben de optimize edildiğini duydum! Sistemi en çok zorlayan oyun! Ama normal değil bence... Bir kod garipliği mevcut... Bir kere insan düşünüyor. Bu oyunu yazarken oyunu nasıl makinelerle test ettiler??

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bi sorum daha var :)
Türkçesi ne zaman gelicek ?