Crysis resmi hesabı dört yılın ardından oyuncuları heyecanlandırdı

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Özellikle Türk oyuncuların kalbinde ayrı yeri bulunan Crysis, Dünya genelinde de oldukça bilinen ve sevilen bir seri. O zamanlar COD, BF hatta FarCry serileri kadar ünlü olan Crysis, Türkçe seslendirmeler ile birlikte bizi bizden almıştı adeta. Bende de yeri epey ayrı bir oyundur. Hikayesi aşırı hoşuma gittiği gibi, nanosuit giysisine sahip karakterimizi yönetmek ayrı bir keyif veriyordu. Özellikle müziklerinden tutun grafiklerine kadar oyunun her yanı kalite kokuyordu bana kalırsa. Hele o müziklerini hala dinliyorum. İkinci oyunun müziklerini Hans Zimmer bestelemişti zaten.

4 yıl aradan sonra ilk defa Crysis resmi hesabı bir Twitter gönderisi paylaştı. Ne olacağı hakkında henüz bir detay yok. Büyük ihtimalle Crysis 4 görmeyeceğiz. Ancak hikayeli oyunların kıymetinin tekrar anlaşıldığı şu günlerde EA bir atılım yapabilir belki.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Eskisi güzeldi. Yenisi de güzel olur inşallah.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Off demi ya. Cevat reis yeni sistemlere şöyle sağlam bi seriyle tekrar dönse keşke ne güzel olur. Biz gitsek bu sefer uzaylıların mekanına

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Ama ilk çıktığı zamandaki gibi bir görkemle gelmeyecekse, eskisini aratacaksa hiç gelmesin daha iyi.
O kadar zaman geçmiş yaparlar birşey illa ya bi düşünsene daha gelişmiş zırh, daha üstün silahlar, belki uzaylıların(sit miydi neydi adı) kolonilerine saldırılar baskınlar yapacağımız açık dünya, açık evren bi oyun, uzaylı öldürdükçe toplayacağımız genetik materyalle silah ve zırh gelişimi ??

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Keşke yeni güzel bir seri yapsalar.Crysis çok iyiydi.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Daha dün crysis 2 ve 3 ü yeniden kurdum içime doğmuş ((=

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Crysis 3'de aslında buna benzer bir devam oyunun gelebileceğini belirtiyordu. Ceph'lerin mekanına gidip işi kökünden çözmeye çalıştığımız bir Crysis 4 oyunu harika olurdu bence de.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Crysis 3'de aslında buna benzer bir devam oyunun gelebileceğini belirtiyordu. Ceph'lerin mekanına gidip işi kökünden çözmeye çalıştığımız bir Crysis 4 oyunu harika olurdu bence de.
Adını unutmuştum sağol ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Crysis 3'te Cephleri yok etmemiş miydik?
Alfa Ceph'i yok etmiştik. Ancak bunların geldiği yerde daha fazlasının olması yüksek bir ihtimal sonuçta. Birde Prophet'in son kısımda suit ile birleşmiş olması ve kıyafet gerektirmeden güçlerini kullanabilmesi bana devam oyunun olabileceğini belirtiyor.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Alfa Ceph'i yok etmiştik. Ancak bunların geldiği yerde daha fazlasının olması yüksek bir ihtimal sonuçta. Birde Prophet'in son kısımda suit ile birleşmiş olması ve kıyafet gerektirmeden güçlerini kullanabilmesi bana devam oyunun olabileceğini belirtiyor.
bencede o sonu boşa koymazlar

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Kızlar: Erkekler duygusuz canlılar siz duygudan ne anlarsınız.

Erkekler: :(
Crysis.jpg