Crysis Remastered Nintendo Switch Versiyonu Fragmanı Yayınlandı

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
Crytek, Crysis Remastered'ın Switch versiyonu için ilk fragmanı yayınladı.

Dinamik bitki örtüsü, geliştirilmiş ışıklandırma, yıkılabilir ortamlar, global illumination, alan derinliği, motion blur efekti ve gyro hedef alma gibi teknik özellikler gösteriliyor.

Crysis Remastered Switch versiyonu 23 Temmuz'da çıkacak. PlayStation 4, Xbox One ve PC versiyonlarının daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.

Fragman:

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Grafik yönünden bence güzel olmuş ama daha fazla şey beklerdim ben onca zamanın ardından.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Grafik yönünden bence güzel olmuş ama daha fazla şey beklerdim ben onca zamanın ardından.
Remastered'den ne bekliyorsunuz Grafiği yenilenecek tabii ...Remake değil bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten Activision'un Call of Duty 4 Remastered yapması iyi oldu :) Herkez Remastered yapıyor.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Remastered'den ne bekliyorsunuz Grafiği yenilenecek tabii ...Remake değil bu.

Gerçekten Activision'un Call of Duty 4 Remastered yapması iyi oldu :) Herkez Remastered yapıyor.
Daha da iyi grafikler olabilir mi beklentim ?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Oyun firmaları her projeyi batırdıkları için "Bari eski oyunlarımızdan yürüyelim" kafasındalar.
Aynen,bence en iyi işi Activision ve Final Fantasy yaptı :)

Oyun firmaları her projeyi batırdıkları için "Bari eski oyunlarımızdan yürüyelim" kafasındalar. Mesela siz hiç GTA Remastered haberi duydunuz mu? Tabiki de duyamazsınız adamlar işini doğru düzgün yapıyor çünkü.
GTA Remastered gelebilir San Andreas veya Vice City.Bu işi düzgün yapmayla alakası yok.CoD 4 ve Crysis doğru bir oyun değil mi ?

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
768
Aynen,bence en iyi işi Activision ve Final Fantasy yaptı :)

GTA Remastered gelebilir San Andreas veya Vice City.Bu işi düzgün yapmayla alakası yok.CoD 4 ve Crysis doğru bir oyun değil mi ?
O manada söylemedim. Şöyle anlatayım Activison şu sıralar hiç eskisi kadar ses getiren bir COD çıkartamıyor e doğal olarakta eskiden çok iyi başarı elde ettikleri Modern Warfare serisinin grafiklerini günümüz grafiklerine uyarlayıp piyasaya sürüyor. Rockstar'ın ise çıkardığı her oyun büyük yankı getiriyor bugün GTA 5 birçok AAA oyundan daha çok para kazandırıyor Rockstar'a. E bu durumda Rockstar eski işlerinin remastered versiyonunu çıkarmak yerine yeni projelere yöneliyorlar. Umarım anlatabilmişimdir :)