• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Crysis 3'den Yeni Video

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Crysis 3'den Yeni Video

Crytek'in dünya genelinde olduğu kadar Türkiye'de de merakla beklenene oyunu Crysis 3 için bir oynanış videosu daha geldi. Bakalım yeni oyun nasıl görünüyor?

M.Uzun

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gerçekten harika olmuş yine her zaman olduğu gibi oyunu sabırsızlıkla bekliyorum çıksın artık da görevleri yapalım, Prophet'ı özledim ya :)

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanırım bir ben sevemedim şu oyunu. 2. defa oynayim diye kurdum yok. Dönüşleri falan böyle rüya gibi geliyor bana ya. :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Grafiklere vs diyecek bişey yok yine her zamanki gibi en üst düzey ama o garip garip uzaylı silahları, ok kullanmak falan. Garip garip mekanlar olsun özünden ayrılıyor.

Ben öyle sanıyorum ki piyasaya çıktığında tüm zamanların en çok satan oyunlarından biri olacak ama sevilmeyecek.
Herkes " Ya eskiler daha iyiydi " diyecek düşüncesindeyim.

İzlediğim tüm videolarda ben hiç keyif alamadım. Özellikle Crysis 1 deki o orman ortamında aldığım keyfi ne 2 de aldım ne de bunda alacağımı sanmıyorum.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Keşke bizim hurda kaldırsada oynasak da nerdee biz anca netten videolarını izleriz:D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Duvarların yıkılması, demirlerin çökmesi mermiler sayesinde zorlaştırmış, okun da gelmesi iyi olmuş. :)

Çıksa da hemen oynasak. :P

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Cry engine 4 ile avatar 2 filmini yapsinlar :D

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum... Crysis'in her oyunu favorilerim arasında üst sıralarda yer almıştır.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sevmiyorum bu oyunu ilk 2 oyun eğlenceliydi ama sonradan cıvıttılar kesin buda öyle olur sıkıcı bir oyun