Crysis 3 ekran kartı sorunu

forgetten73

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba. Ben geçen pcye crysis 3 kurdum ama açılmadı dx11 gerekli falan hata verdi. Ama gerçekte kart dx11 neden böyle dedi anlamadım kartım intel(R) HD Graphichs family lütfen yardım edin acil

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
merhaba. Ben geçen pcye crysis 3 kurdum ama açılmadı dx11 gerekli falan hata verdi. Ama gerçekte kart dx11 neden böyle dedi anlamadım kartım intel(R) HD Graphichs family lütfen yardım edin acil

Nerde yazıyor Directx 11 ? Sistemde mi? Ekran Kartınız HD Graphichs 3000 Serisi ise oynatmaması normal çünkü kart Directx 10.1 destekli.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
dxdiagta yazıyor ve kart dx11 battlefield3 açılıyor yardım edermisiniz

Orda yazması birşey ifade etmiyor, Windows 7 kurulu her bilgisayar da directx 11 otomatik olarak kuruluyor, Ekran kartınızın directx 11 desteklemesi lazım. Battlefiled 3 Crysis 3 gibi sadece directx 11 istemiyor..

forgetten73

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Orda yazması birşey ifade etmiyor, Windows 7 kurulu her bilgisayar da directx 11 otomatik olarak kuruluyor, Ekran kartınızın directx 11 desteklemesi lazım. Battlefiled 3 Crysis 3 gibi sadece directx 11 istemiyor..
ben windows 8 kullanıyorum

forgetten73

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güzel kardeşim, Windows 7 Windows 8 kurulu her bilgisayar da directx 11 otomatik olarak kuruluyor, dxdiag da yazması birşey ifade etmiyor, ekran kartınızın direcxt 11 desteklemesi lazım.
bak kardeş cpu-z indirdim 11 yazıyor dxdiagta 11 yazıyor eğer sorunu çözmeyi biliyorsan yardımcı ol..

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
bak kardeş cpu-z indirdim 11 yazıyor dxdiagta 11 yazıyor eğer sorunu çözmeyi biliyorsan yardımcı ol..

Ekran kartınız directx 11 destekli değil, cpu-z ekran kartının modelini kaç nm teknolojisiyle üretildiğini, kartın bellek miktarını, çekirdek ve bellek hızlarını yazar. Directx kaç olduğunu yazmaz.

Burdaki verilere bakarak Directx 11 diyorsunuz, windows 7 windows 8 kurulu bilgisayarda DirectX 11 zaten kurulu olarak geliyor..
Ekran kartım İntel HD Graphich demişsiniz? Graphich'sin hangi modeli? İntel HD Graphich 3000, İntel HD Graphich 4000, İntel HD Graphich 5000 serisine kadar var bu kartlardan.. Dxdiag, CPU-Z Windowsunda kurulu olan bileşenlere bakarak ekran kartım DirectX 11 Destekliyor diyorsunuz. Windows 7 Windows 8 Kurulu her bilgisayarda DirectX 11 Yazar..

4k9zsk.png

forgetten73

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartınız directx 11 destekli değil, cpu-z ekran kartının modelini kaç nm teknolojisiyle üretildiğini, kartın bellek miktarını, çekirdek ve bellek hızlarını yazar. Directx kaç olduğunu yazmaz.

Burdaki verilere bakarak Directx 11 diyorsunuz, windows 7 windows 8 kurulu bilgisayarda DirectX 11 zaten kurulu olarak geliyor..
Ekran kartım İntel HD Graphich demişsiniz? Graphich'sin hangi modeli? İntel HD Graphich 3000, İntel HD Graphich 4000, İntel HD Graphich 5000 serisine kadar var bu kartlardan.. Dxdiag, CPU-Z Windowsunda kurulu olan bileşenlere bakarak ekran kartım DirectX 11 Destekliyor diyorsunuz. Windows 7 Windows 8 Kurulu her bilgisayarda DirectX 11 Yazar..

4k9zsk.png
abi bende sadece sağ tık. ekran çözünürlükleri gelişmişte intel hd graphics yazıyor 3000 falan yok sizce oynayabilirmiyim oyunu bi el at lütfen

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
abi bende sadece sağ tık. ekran çözünürlükleri gelişmişte intel hd graphics yazıyor 3000 falan yok sizce oynayabilirmiyim oyunu bi el at lütfen

Yukarıda açıklamasını yaptım, ekran kartınız directx 11 destekli değil, bu yüzden de oynayamazsınız. ekran kartınız İntel HD Graphich 3000 veya altıdır.

Reaksiyon puanı
2
Sayin, SDN Okuru crysis 3 vb... bazi oyunlari oynabilmeniz icin directx 11 destegine sahip bir ekran kartiniz olmasi sarttir. Haswell tabanli örnek, HD 4600 grafik birimi kullanan ( i5 yada i7 ) islemciniz varsa oyunu onboard ekran karti ile acabilir ve oynabilirsiniz. ( Tabiki buna oynamak denmez. )

hasan231

Asistan
Reaksiyon puanı
2
usta süper oyun ekran kartı almana değer :) zaten yeni çıkan oyunlardada lazım olcak bu arada ramin fazlaysa paylaşımlı kartlara yönel onlar ucuz olur tabi bi 5 sene kullanicam almişken iyisini alcam diosan sen bilirsn :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende dx11 uyumlu ekran kartı var hem driveride var ama yine dx11 sorunu veriyo yardım ederseniz çok sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
intel ekran kartı ile oyunmu oynanırmış yahu. soliteri saymazsak tabi

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
desteklese bile hd 3000 ile crysis 3 oynayamassn zaten. 4000 ble zorlaniyor . 4600 48fps yi gecmiyor dusun artk

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim ekran kartım dx11 di formattan sonra 10.1 oldu ne yapmalıyım yardım edin lütfen acill dx11 olduğuna eminim bf4 ve crysis 3 ü bitirdimm :cursing:

forrof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar crysis 3 ddı sürümü sorununu cözdüm üyelik yapmam uzun sürdü ama olsun değer link : http://yadi.sk/d/ZLbGkj3ORewSk şifre yok yapacanız tekşey crysis 3 içine atmak ondon sonrası kolay eylen çoş :]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar crysis 3 ddı sürümü sorununu cözdüm üyelik yapmam uzun sürdü ama olsun değer link :http://yadi.sk/d/ZLbGkj3ORewSk şifre yok yapacanız tekşey crysis 3 içine atmak ondon sonrası kolay eylen çoş :]

arkadaşlar crysis 3 ddı sürümü sorununu cözdüm üyelik yapmam uzun sürdü ama olsun değer link :http://yadi.sk/d/ZLbGkj3ORewSk şifre yok yapacanız tekşey crysis 3 içine atmak ondon sonrası kolay eylen çoş :]

Ardahrsnl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Direct x 11 yoksa ister 512 bit olsun yine açmaz hd 4000 olsaydı oynardın abi 😄