Crysis 2'den Yeni Teaser!

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Oyun dünyasının ilgiyle beklediği Crysis 2'nin yeni görüntüleri yayınlandı. Bu kısa ama heyecan verici videoyu sakın kaçırmayın! CryEngine 3 bir kez daha karşınızda!

Crytek'in CryEngine 3 teknolojisiyle geliştirdiği Crysis 2'nin yeni teaser'ı yayınlandı. Yıl sonunda raflarda yer alması planlanan yapım için gösterilen bu video, önümüzdeki E3 fuarında katılımcılara gösterilecek. Organizasyonda Crysis 2'den daha fazla görüntü yer alması bekleniyor. Şimdilik yapımın yeni teaser'ıyla yetinmek zorundayız:

Videoyu Kaçırmayın!

[SDNTV]http://trailers-ll.gametrailers.com/gt_vault/11404/t_crysis2_e310_excl_teaser.flv[/SDNTV]

:: Crysis 2'nin teaser'ını beğendiniz mi?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
crysis hem türkçe olması hemde diğer fps lerden farklı konuları ele alması sebebi ile hep ilgi alanımda oldu, ancak hiç beğenmedim oyun motoru grafik olarak çok üst seviye olsada oynannış bakımından cod serisine yaklaşamıyor bile . ormandan bıkmıştım . umarım yeni oyun daha da güzel olur

buda türkçe olursa satın alacağım =)

cod gibi bir oynanış olursa online oynamak için çok fazla alan olacaktır..

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
crysis i çok severim ama herşey grafik değil bunu anlamaları gerekiyor. oynanabilirlik veya hikayenin güzel olması lazım ki monotonluktan kurtulalım oyun oynarken. Mesela COD MW2 veya BFBC2 gibi oyunları oynarken 1dk bile sıkılmadım, aksine şu bölümü de bitireyim şu da bitsin diyene kadar başından kalkmıyorsun. Hikayenin de çok iyi olması lazım. MW2, orta-alt seviye makinelerde bile kasmadan grafikleri orta seviyede oynatıyordu ama crysiste bu mümkün değil.
Neyse oyun çıktığında göreceğiz değişme var mı yok mu?
Bu videodan da hiçbir şey anlaşılmıyor çok kısa ve oyun hakkında hiçbir bilgi yok.

denizkadarderin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
crysis i çok severim ama herşey grafik değil bunu anlamaları gerekiyor. oynanabilirlik veya hikayenin güzel olması lazım ki monotonluktan kurtulalım oyun oynarken. Mesela COD MW2 veya BFBC2 gibi oyunları oynarken 1dk bile sıkılmadım, aksine şu bölümü de bitireyim şu da bitsin diyene kadar başından kalkmıyorsun. Hikayenin de çok iyi olması lazım. MW2, orta-alt seviye makinelerde bile kasmadan grafikleri orta seviyede oynatıyordu ama crysiste bu mümkün değil.
Neyse oyun çıktığında göreceğiz değişme var mı yok mu?
Bu videodan da hiçbir şey anlaşılmıyor çok kısa ve oyun hakkında hiçbir bilgi yok.

aynen katılıyorum. inşallah sıkıcı olmaz, hepsinden önce umarım laptop' um kaldırır...

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Cod MW 2 benim p4 lü makine çok rahat açıyor şuan hayatımda hiç sıkılmadığım tek oyun cod 6 örn: special ops ta bir bölümü geçme restart çek adamlar aynı yerden gelmiyor her restartta durum farklı işte o olay güzel