• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Crysis 2 Resmi Olarak Duyuruldu

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
cryengine3logo.jpg

Bir kaç ay önce ön tanıtımları yapılan Crysis 2 resmi olarak EA ve CryTek'in basın duyurusu ile duyuruldu. CryENGINE 3 ile hazırlanan Crysis 2, PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak. Henüz kesin çıkış tarihi belli olmayan oyun için bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız.

merakla bekliyorum. crysis ve warhead i oynadım.
ayrıca logodaki göz nazar boncuğu gibi. güzel bi logo olmuş.

umarım bu oyun motoru sistemimizin hakkını verir...yürüü cevat..:)

ben warheadı oynadım biraz, güzeldi aslında, hangisi daha iyi size göre
İkisinide 2-3 defa bitirmiş biri olarak ayrım yapmak zor ikiside çok sürükleyici ama crysis warhead çabuk bitiyor pazar sabası kurup baslayıp aksamı bitirip silmiştim crysis oyun sonu canavarı biraz daha zor kısacası ikiside güzel

İkisinide 2-3 defa bitirmiş biri olarak ayrım yapmak zor ikiside çok sürükleyici ama crysis warhead çabuk bitiyor pazar sabası kurup baslayıp aksamı bitirip silmiştim crysis oyun sonu canavarı biraz daha zor kısacası ikiside güzel

teşekkürler bilgi için, ilkini de indirim bari merak ettim..

sistem gereksinimlerini kastırmsınlar yeter :D

yine sistemleri ağlatacaklar :(

adamlar crysis i çıkardıklarında piyasaki en güçlü ekran kartı 8800gtx ti
1000 tl üzerinde fiyatı vardı ama tüm ayarları açınca full oynatamıyordu :D
(yerli kardeşler nvidia ile iyi anlaşıyor yani nvidianın yeni çıkacak gpu su gt300 için para biriktirmeye başlayın :D )

süper oyun çıkmasını bekliyom ve sistemin yetmesini

Arkadaşlar warhead oyunu bilindiği gibi ana oyunun ek paketi gibi bir şeydi.Aynı adada eş zamanlı olarak Pisko karekteri ile oynuyoruz warhead de.2. oyunda muhakkak hava aracıyla adaya tekrar dalarak başlayacak.Oyun içi yeni düzenlemeler beklememe rağmen makinenin anasını ağlatacak bir oyun olarak piyasaya sunulmasını bekliyorum.Crysis te tüm özellikler açık oynama rağmen warheadde 2/3 ile oynayabilmiştim.İkinci oyuna Allah kerim :D