Crysis 2 Oynamak Böyle Bir Şey!

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
oyuna ekran kartı..ekran kartına güç kaynağı...güç kaynağına kasa...endless game
eski 8 bit mario'daki gizem hiç birinde yok..konu desen konu..görsellik full..kasılma yok..akıcı grafikler :|

By-Chost

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Kahrolası Löptop kaldırmazki :crying: para olsada değiştirsek bea :(

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Şu yaz tatilinde çıksaydın ne vardı be arkadaş :)

Bir de bu görünmezlik falan hikaye ya. Bam güm dalıyoruz biz genelde geçmişten gelen alışkanlık mıdır nedir :D

Şimdi izleyebildim de videoyu adam da sanki Serious Sam oynuyor mübarek almış makinalıyı Allah ne verdiyse girişiyor aynı ben :D

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
8800 gt ile en aşşa medium seviyede oynatır. tabi yanına 2-3 gb ram ve core2duo 2.0+ bir işlemci olursa.

Yavaş oynatsın mediumda o kart...low da ancak oynarsın.

Grafikler gayet iyi hoş ama call of duty gibi grafik ayarı (optimizasyonu) iyi yapılmazsa sağlam bilgisayarları bile kasar (bkz. gta 4)

@virüsizmir'inde dediği gibi serious sam gibi dalıyor herif ekşına. bir de youtube'deki 4dklık videoda konsolda oynandığı nasıl belli, adam mal gibi sağa sola bir dönemiyor.!

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Güzel oyun valla bilgisayar aldırır adama.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Şu lanet bilgisayar yüzünden asla Crysis bitiremedim :D

GeForce 6200 256 MB :D

Çağın çok gerisindeyim :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
iyi ço güzel de bu canavarlar olmasa call of u geçerdi. Saçma geliyor bana şu canavarlar. Warhead da vardı hiç sevemeiştim o bölümleri. Ama onun haricindeki kısım mükemmel

Aynen oyuun tek can sıkıcı olayı uzaylı yaratıklar vs.. şöyle güzel bir savaş konusunu işlense call of duty ve moha gibi oyunlara toz attırır. :)

Görüntüler harika bekliyoruz Tr desteği olacak galiba yani destek için orjinalini alacağım :)