Crysis 2, 3 Boyutlu Olacak!

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Crytek'in geliştirdiği Crysis 2 tam bir görsel şölen olacak! Grafikleriyle şov yapması beklenen yapımın 3 boyut desteği de olacağı duyuruldu. Crysis 2'den başka ne isterdiniz?

CryEngine 3 ile geliştirilen Crysis 2'nin grafikleri çok konuşulacağa benziyor. Öyle ki, her yeni yapımıyla oyun dünyasının merceklerini üzerine çeken Crytek'in yeni yapımı da, grafik çıtasını bir adım öteye götüreceğe benziyor.

412658815931267621170.jpg

Sterioscopic 3D

İlk görselleri basına sızan oyun ile ilgili yeni bilgiler de gelmeye başladı. Yapımın motoru CryEngine 3'ün geçtiğimiz günlerde yeni teknoloji demosu yayınlandı. Şimdi de CryEngine 3'ün Sterioscopic 3D teknolojisine destek vereceği duyuruldu.

Dolayısıyla yeni Crysis oyunu, eğer gerekli donanıma sahipseniz 3 boyutlu görsellerle ekranlara gelecek. Henüz çıkış tarihi hakkında bilgi verilmeyen oyunla ilgili Game Developers Conference'da (9-13 Mart tarihleri arası) yeni detayların gün ışığına çıkacağı belirtiliyor.

:: 3 boyutlu Crysis 2 deneyimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu teknoloji ne zaman standartlaşacak?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
bioshock 2 de de böyle birşey vardı sanırım grafik ayarları kısmında 3D ile ilgili birşeyler görmüşdüm

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Zaten dünyanın en iyi grafiğine sahip oyun.Birde 3D eklenirse süper birşey olur.Ama onada ne ekran kartı lazım Allah bilir :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
sistem gereksinimlerinide göz önünde bulundururlar umarım.. en sevdiğim pc oyununu oynamak için sistemim yetmezse çok üzülürüm vallaha..

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hayattımda oynadıgım gelmıs gecmıs en ıyı oyun crysıs,warhead ı oynamadım power diye nick im vardı mıllet oyunda kufur yağdırıyordu garıbanlar

masterofcoders

Asistan
Reaksiyon puanı
1
css source bile 3d destekliyor sanki yeni bişeymiş gibi milletin önüne sürülüyor. alın bi 3d vision kit çoğu oyunu oynarsınız zaten. 3d olayı yıllardır olan bişey ve avatardan sonra abartıldı. Millet donanımını değiştirsin, yenide donanım alıp teknoloji firmalarını iyice zengin etsin diye şişirildi iyice. Bi gözlük 150 $ olursa ne anladım ben bu işten.