- Reaksiyon puanı
- 1,005
Tamamdır. 1 hafta sonra geliri ve gideri burada paylaşır mısınız? Merak ediyorum.1 hafta sonra
Tamamdır. 1 hafta sonra geliri ve gideri burada paylaşır mısınız? Merak ediyorum.1 hafta sonra
tabiikiTamamdır. 1 hafta sonra geliri ve gideri burada paylaşır mısınız? Merak ediyorum.
Başka merak ettiğiniz bir şey var mı?tabiiki
yok. ancak discord verirseniz 1 hafta sonra ki geliri atarım çünkü unutabiliyorumBaşka merak ettiğiniz bir şey var mı?
Discord kullanmıyorum. Belki bu sekmeye yer işaretleri koyarsanız unutmazsınız.yok. ancak discord verirseniz 1 hafta sonra ki geliri atarım çünkü unutabiliyorum
olur ozaman. anlaştık iyi günler.Discord kullanmıyorum. Belki bu sekmeye yer işaretleri koyarsanız unutmazsınız.
İyi günler.olur ozaman. anlaştık iyi günler.
bu arada cidden 5 6 bin tl gelmez dimiİyi günler.
Yok gelmez ama kar yaparsınız genellikle.bu arada cidden 5 6 bin tl gelmez dimi
Bir dakika fatura mı dediniz?bu arada cidden 5 6 bin tl gelmez dimi
en fazla kaç gelebilir yani en fazla 4 saat yapıyorum gündeYok gelmez ama kar yaparsınız genellikle.
evetYok gelmez ama kar yaparsınız genellikle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir dakika fatura mı dediniz?
Az yapıyorsunuz. Günde 12 Saat falan yapmanızı öneririm. Bu arada fatura tam olarak ne kadar gelir bilmiyorum ama gelirden fazla olmaz.en fazla kaç gelebilir yani en fazla 4 saat yapıyorum günde
1500 tlyi aşmaz dimi faturaAz yapıyorsunuz. Günde 12 Saat falan yapmanızı öneririm. Bu arada fatura tam olarak ne kadar gelir bilmiyorum ama gelirden fazla olmaz.
dediğim gibi bu pcyi mining için kullanmıyorum öyle 100 tl falan kazanmak içinAz yapıyorsunuz. Günde 12 Saat falan yapmanızı öneririm. Bu arada fatura tam olarak ne kadar gelir bilmiyorum ama gelirden fazla olmaz.
Abartmayın be hocam. 500'ü geçmez.1500 tlyi aşmaz dimi fatura
oo iyi ozamanAbartmayın be hocam. 500'ü geçmez.
Bu arada dediğim gibi günde 12 saat yapın en az.oo iyi ozaman
günde kaç para kazanırımBu arada dediğim gibi günde 12 saat yapın en az.
Onu tam hesaplayamayız. 1 hafta boyunca günde 12 saat yapıp deneyimleyeceksiniz.günde kaç para kazanırım
tamam tekrar teşekkür ederimOnu tam hesaplayamayız. 1 hafta boyunca günde 12 saat yapıp deneyimleyeceksiniz.
Rica ederim, ne demektamam tekrar teşekkür ederim
Sorularınız olursa ben buradayım.tamam tekrar teşekkür ederim
öyle düşünüyorumekran görüntüsüne göre, şu anki fiyat ile yaklaşık 0.00855.-TL olmuş. Bu komik rakamlar için bırak elektrik sarfiyatını, mouse tıklamaya bile değmez.