kullanım işlemciden yapıyorum ısı 41 normalmiEvet de bilgisayar çökmesin dikkat et sıcaklıklara ve kullanımlara.
Kullanımı ekran kartından yapman gerekmiyor mu? Isı düşük.kullanım işlemciden yapıyorum ısı 41 normalmi
yok işlemciden yapıyorumKullanımı ekran kartından yapman gerekmiyor mu? Isı düşük.
Sistem nedir? Genellikle ekran kartı daha çok performans verir mining'de.yok işlemciden yapıyorum
işlemcim amd six core 6300 ekran kartım amd radeon 6750 hd 4gb v ram 10 gb ramSistem nedir? Genellikle ekran kartı daha çok performans verir mining'de.
Ekran kartı ile yap. Ayrıca dikkat et fazla ısınmasın.işlemcim amd six core 6300 ekran kartım amd radeon 6750 hd 4gb v ram 10 gb ram
yok ısınmaz ama ekran kartını tercih etmiyorum zaten keyfine yapıyorumEkran kartı ile yap. Ayrıca dikkat et fazla ısınmasın.
Mining keyfine yapılmaz. Kazancın elektrik faturanı karşılamaz ise ne olacak?yok ısınmaz ama ekran kartını tercih etmiyorum zaten keyfine yapıyorum
kaç para oluyorkiMining keyfine yapılmaz. Kazancın elektrik faturanı karşılamaz ise ne olacak?
Kaç Mh gücünde kazım yapıyorsunuz?kaç para oluyorki
bilmiyorum nerden bakıcamKaç Mh gücünde kazım yapıyorsunuz?
Uygulamayı açıp ekran görüntüsü atar mısınız?bilmiyorum nerden bakıcam
ortaya ben çektim maxdaydı
Max a çekip değerlere bakar mısınız? Çok ısınıp kapanmıyorsa video izlerken yapabilirsiniz arkada. Fakat sistemi yormamak açısından videoları 240P veya 360P izlemenizi öneririm.ortaya ben çektim maxdaydı
sistemim ultrada bile ısınmıyor ve elektrik faturası beni korkuttu kaç tl olurMax a çekip değerlere bakar mısınız? Çok ısınıp kapanmıyorsa video izlerken yapabilirsiniz arkada. Fakat sistemi yormamak açısından videoları 240P veya 360P izlemenizi öneririm.
Korkmanıza gerek yok, kazancınız rahat karşılar. Karşılamaz ise zaten bırakırsınız ki çok yansımaz faturaya. Bence ultrada yapın daha çok kazanırsınız.sistemim ultrada bile ısınmıyor ve elektrik faturası beni korkuttu kaç tl olur
yok yani ortada kullanmamın sebebi oyun oynuyorum ders yapıyorum oyüzden zaten boşta maxa çekiyorumKorkmanıza gerek yok, kazancınız rahat karşılar. Karşılamaz ise zaten bırakırsınız ki çok yansımaz faturaya. Bence ultrada yapın daha çok kazanırsınız.
Tamamdır o zaman. Ne oynuyorsunuz acaba?yok yani ortada kullanmamın sebebi oyun oynuyorum ders yapıyorum oyüzden zaten boşta maxa çekiyorum
pek oyun sevmem keyfine minecraft oda 10 dkTamamdır o zaman. Ne oynuyorsunuz acaba?
pek oyun sevmem keyfine minecraft oda 10 dkTamamdır o zaman. Ne oynuyorsunuz acaba?
Sürüm kaç?pek oyun sevmem keyfine minecraft oda 10 dk
aa neden 4 tane attıTamamdır o zaman. Ne oynuyorsunuz acaba?
1.8.9Sürüm kaç?
Ne 4 tane attı? 1.8.9 oynuyorsanız sıkıntı yok. Kaç gündür mining yapıyorsunuz?aa neden 4 tane attı
Mesaj otomatik birleştirildi:
1.8.9
dün başladım bende 4 tane mesaj attım çıktıdaNe 4 tane attı? 1.8.9 oynuyorsanız sıkıntı yok. Kaç gündür mining yapıyorsunuz?
İyi o zaman. Böyle devam edebilirsiniz. Dersleri Zoom uygulaması üzerinden yapıyorsunuz değil mi?dün başladım bende 4 tane mesaj attım çıktıda
aynenİyi o zaman. Böyle devam edebilirsiniz. Dersleri Zoom uygulaması üzerinden yapıyorsunuz değil mi?
Tamamdır. Bu arada ne zaman Bitcoin'leri paraya çevirmeyi planlıyorsunuz?
1 hafta sonraTamamdır. Bu arada ne zaman Bitcoin'leri satmayı planlıyorsunuz?