CRUİSE gemilerinde çalışmak

Forumsever1113

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Öncelikle herkese merhaba, ben aslında pilot olmak istiyordum renk körü olduğum için ne yazık ki olamıyorum.Daha sonra host olmak istedim yine renk körlüğü yüzünden olamıycam.bu arada yaşım 16 gemi kaptanı olmak istedim yine renk körlüğü çıktı... benim burdaki sorum ise cruise gemilerinde çalışan meslekler nelerdir ve çalışan mühendisler var mı varsa hangi mühendisler ? kısacası dünyayı dolaşan bir meslek istiyorum derslerimde iyi baya motiveydim ancak renk körlüğü hayatımı mahvetti bitirdi...

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Hiç bilgim yok ancak İnşallah istediğin meslek sahibi olabilirsin.Gemilerle çalışan insanları bulup sormalısım burdan çıkmaz.Facebookta gruplar oluyor oralara bakabilirsin belki birileri fikir verir.

Zxcvbm

Asistan
Reaksiyon puanı
140
İnternetten çok fazla iş çıkmaz onun ile ilgili çünkü o mesleği bitirmişler bile uzun süreler sonra iş buluyor gemide. Eğer internette ayda şu kadar maaş var gelin gemide çalışın başlıklı ilan bulursan, itibar etme, onun ile ilgili dolandırıcılar var bu yüzden. Fazlasıyla haberlerde çıktı gemilerde iş var diyip, kandıranlar

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
deli mi öptü? pandemi de yapılacak iş? denizde hayat başka deniz tutar mı? elma ve kraker iyi gelir...