Arkadaşlar bugün internette dolaşırken birden mavi ekran hatası aldım. Hata ATTEMPTED TO WRİTE READONLY MEMORY hatasıydı. Daha öncede arada bir mavi ekran alıyordum zaten, çoğunluğu da ram ile ilgiliydi. Benim de laptop 12 yıllık falan yani herhalde laptop üstünde gelen ram bozuldu diyordum ben de kendi kendime (Ramler 4x2 diğer rami sonradan aldım). Sonra yeniden başlattı kendini bilgisayar şifre girdiğim ekran gelecekken mavi ekran aldım, hata kodu da zaten başlıktaki gibi CRİTİCAL PROCESS DİED hatasıydı.
Bayağı bir denedim açmak için ama her seferinde aynısı oluyordu. En son bilgisayar kendini otomatik onarıma aldı. Şuan disk hatası çözülüyor gibi bir şey diyordu, ancak en sonunda onaramadı dedi. Ben de şansa bugün geri yükleme noktası oluşturdum oyun dosyalarını değiştirirken. Şuanda geri yüklemeye çalışıyo ancak geri yükleme sonrasında da bir sorun çıkarsa ne yapabilirim bilmiyorum o yüzden konuyu açtım.
Bayağı bir denedim açmak için ama her seferinde aynısı oluyordu. En son bilgisayar kendini otomatik onarıma aldı. Şuan disk hatası çözülüyor gibi bir şey diyordu, ancak en sonunda onaramadı dedi. Ben de şansa bugün geri yükleme noktası oluşturdum oyun dosyalarını değiştirirken. Şuanda geri yüklemeye çalışıyo ancak geri yükleme sonrasında da bir sorun çıkarsa ne yapabilirim bilmiyorum o yüzden konuyu açtım.