Cristiano Ronaldo'ya çok özel krampon!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,455
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
94 milyon Avro'ya Real Madrid'e transfer olan Cristiano Ronaldo için yepyeni bir krampon tasarlandı. Real Madrid’e transfer olan efsane oyuncu artık maçlara yeni siyah kramponu ile çıkacak.

Real Madrid’e transfer olan Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo için Nike yepyeni bir krampon tasarladı. Siyah renkteki bu yeni krampon 185 gram ağırlığıyla Nike’ın şimdiye kadar tasarladığı en hafif ve en hızlı krampon olma özelliğini taşıyor.

Tam bir el işçiliği örneği olan krampondaki teller asma köprülerdeki kablolar gibi hareket ediyor.

Kağıt kadar ince bir krampon düşünün. Bu kramponun destek özelliği teller tarafından sağlansın. Nike Flywire teknolojisiyle hazırlanmış Mercurial Vapor Superfly sektördeki krampon anlayışını kökünden değiştiriyor.

191920090713041515814.jpg


Nike Flywire teknolojisi, asma köprülerdeki kablolar gibi hareket eden son derece güçlü teller yardımıyla ihtiyaç duyulan bölgelere gerekli desteği sağlıyor. Bu devrim yaratan teknoloji, ayakkabının üst yüzeyinde kullanılan malzemenin miktarını azaltarak ayakkabı tasarım sürecine yepyeni bir anlam yüklüyor ve bunu yaparken de dayanıklılıktan ve maksimum destek özelliğinden taviz vermiyor.


Nike Flywire teknolojisinin gücü, oyuncuların en çok ihtiyaç duyduğu bölgelere yerleştirilen destek tellerinden geliyor. Ayrıca bu telleri sabitleyen uyumlu ve kompozit üst kaplama, bu bölümün ayakların hareketine adapte olmasına yardımcı oluyor.

Kompozit üst kaplamada kullanılan son derece ince Teijin parça, ayağın üst bölümünü sarmalıyor ve Flywire telleriyle birlikte ayakları, ayakkabının içerisine sabitliyor.


Ayrıca, Mercurial Vapor Superfly, Nike’ın gelmiş geçmiş en hafif ve en hızlı kramponu.

Bu kampon, devrim yaratan, yeni, tüy kadar hafif yer tutuş çivileri ve ayakkabının ağırlığını gram bazında ciddi şekilde hafifleten karbon fiber şasi sayesinde oyuncuların hızdan, sağlam ve dengeli bir yer tutuştan taviz vermemesini sağlıyor.


Bu krampon en iyi malzemeleri ve teknolojileri, muazzam bir ustalıkla ve tasarım tutkusuyla birleştiriyor. Tam bir el işçiliği örneği olan Mercurial Vapor Superfly, Nike’ın diğer hiçbir özellikten taviz vermeden tüy kadar hafif ayakkabılar yaratma tutkusuna da iyi bir örnek teşkil ediyor.

TRANSFERİYLE TARİHE GEÇEN RONALDO, FUTBOLUN HIRÇIN ÇOCUĞU

Portekizli kanat oyuncusu Cristiano Ronaldo, İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester United'dan 94 milyon Avro'luk bonservis bedeli karşılığında İspanya temsilcisi Real Madrid'e transfer olarak tüm zamanların en pahalı transferi olma rekorunu kırmıştı.

Portekizli oyuncu yeni kulübünden yıllık yaklaşık 13 milyon Avro para alacak.

Cristiano Ronaldo kimdir?

Doğum Tarihi
24 yaşındaki futbolcu 5 Şubat 1985 Portekiz doğumlu

Fiziksel Özellikleri
1.84 cm boy, 75 kilo

Oynadığı Kulüp
Real Madrid, kanat oyuncusu

Forma Numarası



Manchester'da 7 numaralı forma giyiyordu (George Best ve David Beckham’ın numarası)
Real Madrid'de 9 numaralı forma ile oynayacak.

İdolü
Figo

Futbola nasıl başladı?
Babasının malzemeci olduğu takımda keşfedildi
8 yaşında babasının malzemeci olduğu Portekiz’in Andorinha takımında futbola başladı. Sporting Lisbon tarafından keşfedildi. Sporting Lisbon’un Manchester United’la yaptığı hazırlık maçında neredeyse tek başına mücadele ederek takımının kazanmasını sağladı ve 2003’te Manchester United’a geçti.

Oyun stili:
Gol attırmaktansa gol atmayı deniyor
Frikik golleriyle meşhur. Ayak bileğini müthiş kullanıyor. Son vuruşları çok etkili. “Bu nasıl ciğer” dedirtecek kadar hızlı. Şut gücü olağanüstü. Sol ayağını da sağ kadar iyi kullanıyor. Bireysel oynuyor. Arkadaşlarına pas vermektense kaleye şut çekiyor.

Skandalların adamı



Yakışıklılığıyla kadınların gözbebeği. Saçları jölesiz gezmiyor, küpe en sevdiği aksesuvar. Ukala ve skandalların adamı. 2005 yılında bir kadına tecavüzden yargılanıp delil yetersizliğinden beraat etti. İngiliz gazeteleri hemen her gün onunla birlikte olan kadınların yatak odası sırlarına yer veriyor.


Futbol başarısı
1 Şampiyonlar Ligi, 2 İngiltere Ligi, 1 Federasyon Kupası, 1 Dünya Kulüpler Şampiyonası Kupası aldı. Premier ligi 2007-2008 sezonunun gol kralı.

KAYNAK
 

darbeci

Öğrenci
Katılım
2 Nisan 2009
Mesajlar
86
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
yaw bu adam kalas yutmuş gibi yapıo hareketleri çalımları boydan kaynaklanıo heralde ama messi bambaşka çok kıvrak çok estetik duruo :)
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,455
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Teknoloji kramponlara da uğradı artık. :)

İnşallah aldığı parayı hak eder de Barcelona'ya 3-4 gol atar. :D
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,455
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Atsın atsın. :D

Yesin Messi'yi sahada. :D
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,455
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Yuvarlak hesap 100 Mİlyon Euro'luk bir adam hakkında doğru konuşun. :D

:dil:
 

secret_girl

Asistan
Katılım
8 Temmuz 2009
Mesajlar
313
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Abla sen Fenerli olmana rağmen Arda'yı bu yüzden mi seviyorsun? :)
yaa ben senin ablan olmuyorum bu bir senden küçüğümdür bu adam yakışıklı olmasına rağmen günahım kadarv sevmem buda iki ardayı ben herşeeyiyle seviyorum hatta gsliliğini bile bu da üç :cursing: :cursing: :cursing:
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,455
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
yaa ben senin ablan olmuyorum bu bir senden küçüğümdür bu adam yakışıklı olmasına rağmen günahım kadarv sevmem buda iki ardayı ben herşeeyiyle seviyorum hatta gsliliğini bile bu da üç :cursing: :cursing: :cursing:
Yedik fırçayı. :(

Arda bizim her şeyimiz. :) Sevilmeye hakkı var tabiki. :)
 
Üst