Creative Zii EGG Ortaya Çıktı

Yavuz Şahin-1

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Creative'in sabırsızlıkla çıkarmayı beklediği yeni medya oynatıcısı Zii EGG dağıtım için gemilere yüklenmeye başladı.

Önümüzdeki ay içersinde piyasada olması beklenen ürünün üzerinde Creative'in kendi hazırladığı işletim sistemi bulunuyor. Dokunmatik ekrana sahip bu cihazın üzerinde Android işletim sistemi kurulu olacağı söyleniyordu ama ilk prototipler üzerinde ne yazık ki kullanılmamış. Sanıyoruz Creative ilk ürünleri üzerinde de kendi işletim sistemi olan Plazmayı kullanacak. Aşağıdaki resimlerde Creative Zii'yi ayrıntılı olarak görebilirsiniz.
creative-zii-egg-011251707284.jpg

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ürünün android ile geleceğini kimse söylememişti. Creative ürünün dağıtımına başladıktan sonra android güncellemesi yayınlayacağını söylemişti sadece. Ayrıca bu geliştirici sürümü. Piyasaya çıkacak üründen farklı.

cenk_kusje

Asistan
Reaksiyon puanı
2
güzele benziyor ancak kasasını falan biraz daha şık yapabilirlerdi.ipod touch a rakip olarak piyasaya sürülüyor ancak bir ipod touch kullanıcısı olarak tercih etmem.ancak fiyatı düşük olursa türkiyede tutabilir.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Güzelmiş. :) Zen'e devam edeyim ben. :D

tolgacakiroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
iPhone kadar güzel bir donanım + kasa + android = işte buna yemede yanında yat denir ama ne bileyim bu telefonun kasa uyduruk. Androidin acik sistem olmasi, ustune gelistirme yapilmasi yonunden cok hosuma giderdi.

srdrvrl

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gemiler battımı naptı hiç göremedik piyasa da bu ürünü