Creative Zen X-Fi - Video İnceleme

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Türkiye'de ilk! Creative'in en yeni müzik çaları ShiftDelete.Net'te.Creative Zen X-Fi üzerindeki X-Fi yongasıyla ses kalitesinin sınırlarında geziniyor.

Creative'in en yeni müzik çaları, üzerinde efsanevi X-Fi ses yongasını barındırıyor. Creative Zen'in içindeki X-Fi etkinleştirildiğinde Crystalizer ve çevresel ses efektini masaüstü sistemlerdekine benzer şekilde sağlayabiliyor. Ürünle ilgili olarak en büyük artı da yanında gelen kulaklık (EP-830). Creative markalı müzik çalarlarla verilen klasik kulaklıklar yerine Zen X-Fi'da farklı ve daha üst seviye bir kulaklık tercih edilmiş. Ürünün tüm ayrıntılarını videomuzda bulabilirsiniz.

İzleyin

Bilgi için: Creative
Hazırlayan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Küçük mucize, büyük bir mucizeye dönüşmüş. :)

ahmetonat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba berin abi ben bişey soracaktım bu kadar araştırma falan yapıyorsun çok güzel ama bu araştırmanda zen x-fi nin video formatlarını hi araştırmadın :D aletin wireless olanından aldım fakat her creative te yazdığı gibi divx 4/5 formatlarını destekliyor içine lost attım fakat desteklemedi.mp4 attım yine açmadı ve alet 30 fps di galiba mp4 attığımda galiba 640a ... :D olduğu için çalıştırmadı 320 e 280 mi neydi onun formatından mı atmak gerek yoksa biz creative centrale ye divx mi sürdüğümde o kendisi alete göre ayarlıyor mu? galiba öyle duydum aletin formatına çevirip içine atıyormuş mp4 film indireceğim bi deneycem veya bu aletin codec leri mi var? yurtdışından aldım orda bu codecler yüklenmemişse creative n istanbulda ki merkezin mi gideyim çünkü 90 gün servis garantisi var. yardımcı olabilirsen şu video işine çok sevineceğim berkin abi şimdiden sağol

ahmetonat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sırada ismini yanlış yamışım en başta kusra bakma :D berkin abi