Creative Sound Blaster Live 5+1 Win7 Driver ?

trojenx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayarımı windows 7 ultime 32 bit yükselttim bir yerden creativenin driverini indirdim fakat indirdiğimde dijital olarak imzalı değil hatası aldım yinede yükledim yükledikten sonrada mavi ekranlar baş gösterdi sitesine baktım sitesindede uygun driveri yok elinde bu ses kartının win 7 32 bit driveri olan varsa yardımcı olursa sevinirim .

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Arkadaşım sb live nin windows7 desteği yok hatta vista desteğide yok eski sistemimdeki kartta senin kartı kullanıyordum yeni sistemimde sb live audigy value 7+1 kullanıyorum win 7 de takılmalar yapıyor yani bende benzer sorunlar yaşıyorum eski sistemindeki kart sorunun yani senin yaşadığın sorunu kxdriver ile halletmiştim linki sana verim inder kur çalışır http://kxproject.lugosoft.com/ bu linkten indir kur sb live tüm özelliklerini kullanabiliyorsun ekolayzer vs gibi...

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
İlgili ses kartinin surucusunu sitesinde bulamayabilirsiniz ayni karta sahip Windows7 yuklu bir pcde sorunu cozmustum.Surucu yukleme adimlari:

-LiveDrvUni-Pack(ENG) dosyasini indirin (http://ccftp.creative.com/manualdn/Drivers/Others/1925/LiveDrvPack_Patch.exe)
-WinRAR ile dosyaya sag tiklayip klasore cikart diyin
-Aygit yoneticisini acin ve sorunlu aygita gidin Surucu Guncellestir diyin ve 2.secenegi secin ve indirdiginiz klasorun yolunu gostertin(Audio\..)
-Creative EMU10K1 adinda yukleyecektir ve ses sorununuz cozulecektir.

ByTimsah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bendede aynı sorun var creative kendi sitesindeki driver hiç biri uygun değil.
Şu an Kxpoject Kullanıyorum bundaki sorun ise 5 Hopörlörün 2 den ses geliyor yani tam bi verim alınmıyor... :( Ne yapmam lazım Ses kartınmı Değiştirmem lazım .... (Yardım edinde Masraf etmeyim ) :D:D

silaz80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı olay bende de vardı 5.1 hoparlörden tam verim alamadım, arkadaşların yazdıklarını ve daha değişik bir çok driver denedim ama olmadı tam verim alamadım bende XP ye geçtim tekrar.