Smoke On the Water
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,910
Önceki efi bölüntuleri sanırım, sürücü harf yolunu kaldırın.
Nasıl kaldıracağım acaba?Önceki efi bölüntuleri sanırım, sürücü harf yolunu kaldırın.
Yani unmount yapmasi lazım.Önceki efi bölüntuleri sanırım, sürücü harf yolunu kaldırın.
Direk sileyim mi yani?Yani unmount yapmasi lazım.
Hayır öyle bir şey imkansız zaten. EFI bölümüne sağ tıkla sürücü harfı veya yolu değiştir deyin. Sonra kaldır deyin harfine.Direk sileyim mi yani?
Teşekkür ederim şuan tekrar deneyim mi driver kurmayı?Hayır öyle bir şey imkansız zaten. EFI bölümüne sağ tıkla sürücü harfı veya yolu değiştir deyin. Sonra kaldır deyin harfine.
Hala aynı hatayı veriyorHayır öyle bir şey imkansız zaten. EFI bölümüne sağ tıkla sürücü harfı veya yolu değiştir deyin. Sonra kaldır deyin harfine.
Uyumluluk modu ile açmayı deneyin.Teşekkür ederim şuan tekrar deneyim mi driver kurmayı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 92421
Hala aynı hatayı veriyor
Windows 8 ve Win7 uyumluluğu denedim yine aynı hataUyumluluk modu ile açmayı deneyin.
O nefret edilen sürücü bulma programları ile deneyin son çare olarak.Windows 8 ve Win7 uyumluluğu denedim yine aynı hata
Driver booster denemiştim bulamamıştı zaten ne çektiysem o programlardan çektimO nefret edilen sürücü bulma programları ile deneyin son çare olarak.
BIOS ta tanınıyor mu hiç ses kartınız?Driver booster denemiştim bulamamıştı zaten ne çektiysem o programlardan çektim
Nasıl öğrenebilirim?BIOS ta tanınıyor mu hiç ses kartınız?
BIOS tan PCI sekmesi var ise yazması lazım.Nasıl öğrenebilirim?
Bakıp geleyim hocam 1 dakikaBIOS tan PCI sekmesi var ise yazması lazım.
Kart PCI degil hocam UsbBIOS tan PCI sekmesi var ise yazması lazım.
Sanırım siz konuyu yanlış anladınız Ses kartım harici usb ile bağlanan ses kartlarındanBIOS tan PCI sekmesi var ise yazması lazım.
Ses kartım bu.BIOS tan PCI sekmesi var ise yazması lazım.
Şuradan indirmeyi dene:Bakıp geleyim hocam 1 dakika
Kart PCI degil hocam Usb
Sanırım siz konuyu yanlış anladınız Ses kartım harici usb ile bağlanan ses kartlarından
Ses kartım bu.
Hala çözüm bulamadım güncel