arkadaşlar arkadaşımın laptopu var ve benim masaüstü pc imle neredeyse aynı sisteme sahip hatta benimki daha iyi bi sistem fakat craftrise de ben 60 50 fps alırken o 150 fps civarı arıyor sorun ne yardımcı olurmusunuz
sistem nedirarkadaşlar arkadaşımın laptopu var ve benim masaüstü pc imle neredeyse aynı sisteme sahip hatta benimki daha iyi bi sistem fakat craftrise de ben 60 50 fps alırken o 150 fps civarı arıyor sorun ne yardımcı olurmusunuz
8gb ram, amd ekran kart (4gb), intel i3 işlemcisistem nedir
nasıl yani ne yapmalıyımSende birşey yok onların sunucusunda birşeyvar dir 4gb ekran kartı kasmaz kı
intel i3 ama ne? ekran kartı 4 gb ama ne? düzgün bilgiler verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.8gb ram, amd ekran kart (4gb), intel i3 işlemci
sanırsam sisteminizin aynı olduğunu düşünüyorsunuz ama çok şey farklı olabilir8gb ram, amd ekran kart (4gb), intel i3 işlemci
onunki 6600u ymuş sanırsamsanırsam sisteminizin aynı olduğunu düşünüyorsunuz ama çok şey farklı olabilir
mesela:
senin bilgisayardaki işlemcin eski nesil onun ki yeni nesil olabilir bu fps farkı yaratır
işlemci frekansları fark yaratabilir
ramlarin özellikleri(mhz cl ddr) fps farkı yaratabilir
ekran kartı marka modeli fark yaratabilir
yada başka özellikler fps farkı yaratabilir
Seninki ne?onunki 6600u ymuş sanırsam
kendiminkini bilmiyorum şuan elimin altında değil sadece i3 olduğunu biliyorumsanırsam sisteminizin aynı olduğunu düşünüyorsunuz ama çok şey farklı olabilir
mesela:
senin bilgisayardaki işlemcin eski nesil onun ki yeni nesil olabilir bu fps farkı yaratır
işlemci frekansları fark yaratabilir
ramlarin özellikleri(mhz cl ddr) fps farkı yaratabilir
ekran kartı marka modeli fark yaratabilir
yada başka özellikler fps farkı yaratabilir
senin kionunki 6600u ymuş sanırsam
bilmiyorum dediğim gibi yanımda değil şimdiliksenin ki
dediğim şeyler fps sorunu oluşturabilirbilmiyorum dediğim gibi yanımda değil şimdilik
yanında olunca tekrar yaz özelliklerini bilmeden bir şey diyemem.bilmiyorum dediğim gibi yanımda değil şimdilik