Crack mi, Değil mi?

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,553
Sayın forum üyeleri merhaba, ben direkt konuya geçeyim. Benim yaklaşık 3 ay önce aldığım bir Office 2019 OEM keyi var. Bunu hesabımda onaylattım ve eski bilgisayarımda kullandım. 1,5 ay önce ise yeni PC aldım ve Office'e ihtiyacım var. Hesabıma girdiğimde daha önce kullandığım KEYin tek kullanımlık olduğunu söyledi. LibreOffice denedim ama olmuyor çok kullanışsız. Sizce benim crack 2019 kullanmam kaçakçılık olur mu? Sonuçta bilgisayar değiştirmeseydim 9999 yıl bile kullanılabilirdi. Tabi Microsoft'un istediği 5 yıl civarı kullanılması ama neredeyse 1 ay kullandım. Ne yapsam bilemiyorum. :/ Bu arada orijinal 2013 CD'm var eğer kaçak oluyor derseniz onu kullanırım artık aman aman bir farkı yok.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,553
Tek kullanımlık olduğunu bilseydim zaten aktive etmezdim. :/ O zaman 2013 kullanıyorum. :/

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,304
Sayın forum üyeleri merhaba, ben direkt konuya geçeyim. Benim yaklaşık 3 ay önce aldığım bir Office 2019 OEM keyi var. Bunu hesabımda onaylattım ve eski bilgisayarımda kullandım. 1,5 ay önce ise yeni PC aldım ve Office'e ihtiyacım var. Hesabıma girdiğimde daha önce kullandığım KEYin tek kullanımlık olduğunu söyledi. LibreOffice denedim ama olmuyor çok kullanışsız. Sizce benim crack 2019 kullanmam kaçakçılık olur mu? Sonuçta bilgisayar değiştirmeseydim 9999 yıl bile kullanılabilirdi. Tabi Microsoft'un istediği 5 yıl civarı kullanılması ama neredeyse 1 ay kullandım. Ne yapsam bilemiyorum. :/ Bu arada orijinal 2013 CD'm var eğer kaçak oluyor derseniz onu kullanırım artık aman aman bir farkı yok.
Bu soruyu bu forumda sorarsan alacağın tek cevap "Korsana karşıyız." olur. Korsan kullanacaksan da kullan; ama bu soruyu bu forumda sormak, müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi bir şey.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,553
Bu soruyu bu forumda sorarsan alacağın tek cevap "Korsana karşıyız." olur. Korsan kullanacaksan da kullan; ama bu soruyu bu forumda sormak, müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi bir şey.
Tamam parasını vermedikten sonra korsana ben de karşıyım ama burada garip bir durum var. Sonuç olarak 2013'e geri döneceğim. :/

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
OEM key'ler zaten ucuz ve tek kullanımlık oluyor. Tek kullanımlık olmayanlar da çok daha pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üniversite e-posta adresiniz varsa Microsoft Office 365'i ücretsiz kullanabilirsiniz.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,760
Bir sürü Office programı var. Microsoft Uygulama Mağazas'ın da bakabilirsin.

Rootsyl

Profesör
Reaksiyon puanı
514
OEM key'ler zaten ucuz ve tek kullanımlık oluyor. Tek kullanımlık olmayanlar da çok daha pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üniversite e-posta adresiniz varsa Microsoft Office 365'i ücretsiz kullanabilirsiniz.
Yav hiç sorma eskiden crackli kullanıyordum üniye geçince gördüm böle bişi varmış edu hesabımla girip indirince programdaki hesap hala aktifleşmemiş görünüyor(ki programada edu hesabımla girdim) diye yine crackledim :/ Bide uyuz tarafı online versyonu çalışıyor hıyarın xD

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Retail lisans diye geçer o lisanslar. Olası olarak sınırsız ofis almış bir şirketin, ifşa olmuş bir keyini kullanıyorsunuz. Yani iş yerinde kullanmanız, şans eseri yakalanma ihtimaline karşı tehlikeli. Bu tarz keyler formattan sonra patlıyor, imaj alsan da patlıyor.

Libre olmadıysa birde wps dene :)

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Hocam open office kullanabilirsiniz. Ben bi ara kullanmıştım baya memnun kaldım.