ScorFy
Doçent
Merhaba Poco x3 Pro cihazıma CPU-Z kurdum işlemciye Snapdragon 855+ diyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Max frekans için hangi uygulamayı önerirsiniz biraz bakmak istiyorum.855 ile 860 arasında tek çekirdek frekans farkı varu bakaran 860 o frekanslara
Max frekans derkenMax frekans için hangi uygulamayı önerirsiniz biraz bakmak istiyorum.
Frekans değerleri değişken olduğu için cihazı stress test tarzı bir uygulama kullanarak ulaşabildiği en yüksek değeri görmek istiyorum.Max frekans derken
Bende poco x3 pro kullanıyorum bende de aynı gözüküyor içindeki işlemcinin adı bazen 855plus veya 860 olarak değişiyor sadece sayı farkı var yaniMerhaba Poco x3 Pro cihazıma CPU-Z kurdum işlemciye Snapdragon 855+ diyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ekli dosyayı görüntüle 160899
3d mark uygulamasında wild life ve slingshot testlerini deneyebilirsinizFrekans değerleri değişken olduğu için cihazı stress test tarzı bir uygulama kullanarak ulaşabildiği en yüksek değeri görmek istiyorum.
Cpu-z sanırım sd860 ı tanımadığı için sd855 plus demiş. Sd860,sd855 plus ın biraz daha iyileştirilmiş hali.Cihazınıza geekbench 5 ve 3dmark adlı bencmark uygulamalarını indirip cihazınızı test etmenizi tavsiye ederim.Merhaba Poco x3 Pro cihazıma CPU-Z kurdum işlemciye Snapdragon 855+ diyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ekli dosyayı görüntüle 160899