Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni işlemci soğutucusu aldım termal macunu değiştirdim bilgisayar serin çalışıyor fakat soğutucunun fanları çok hızlı dönüyor ve çok ses çıkartıyor galiba markası ve modeli bu Xigmatek HDT-S963F
Biraz uzun bir iş bazı sitelerde anlatılmış İşlemci fani kontrol etme oradan bakabilirsin. Yüzde 70'lere felan alırsan hız azalır ve o sıcaklıklarda kalabilir. Dene.
Anakartın nedir. Anakartın fan devir ayar programı olabilir. Biostanda bakabilirsin,fan devir ayarları olabilir.
Ancak ,92 mm fanlı kule tipi soğutucular genelde sesli çalışırlar. Fan çapı küçük olduğu için. Yani stok soğutuculardan pek farkı olmaz. 120 mm fanlı, kule tip soğutucuları bu nedenle,daha sessizdir.
sorunu çözdüm bios ayarlarında start pwm value diye bir seçenek vardı 128 deydi 90 a düşürdüm sıcalık eskisi gibi fanın tüm sesi gitti şuan gayet sessiz çalışıyor 2 saat csgo testi yaptım en fazla 57 ye çıktı