CPU Kullanımım çok yüksek..

sinani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler resimdeki gibi bir cpu kullanım grafiğim var.. Bu normal mi yoksa bendemi bir yanlışlık var.. Bukadar cpu harcayanda MsMpeng.exe sanırım Microsoft Security Essentials.Hatta bazen %30 un altına düşmüyor..

grafikk.jpg

http://img510.imageshack.us/i/grafikk.jpg/

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
saglam bi antivirüs programıyla sistemi taratmanı öneririm. mse okadar cpu harcamaz büyük ihtimal virüs var ve mse bilgisayarini koruyamamıs.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bu ne biçim performans grafiği
Dostum senin bilgisayar kafayı bulmuş :D

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Banada oluyor arada.Sabret geçer :) Şaka bir yana programı ilk kurduğumda çok kullanıyordu.Bir iki gün sonra geçti...

Yani yeniden başlat yeniden başlat geçer.Belki bende de virüs vardır.Varsın olsun rahatsız değilim...

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Klavyenin F5 tuşu mu basılı kaldı görev yöneticisini açtıktan sonra :) Böyle grafiği F5 e basarak gördüm sadece :D

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Programı kaldırırsan zaten sorun çözülecektir.Ama ben saçma önerimde ısrarcıyım :)

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bence en köklü çözüm mse kullanmaman.mesela avast baya az pc yi kullanıyodu.ben mse nin pc yi koruyacak kadar iyi bi çözüm olduğunu sanmıyorum.avast ın ev sürümünü kur.beni bikaç kez hacker saldırısından bile korudu.sisteminde virüs olma ihtimali yüksek.virüsü silemezsen en iyi çözüm format. :D

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
işlemlere girip en cok neyin ram ı kullandıgına bak onu sonlandırırsan cpu kullanımı düşer.