Cpu Fanı Sorunu...

RedBlood56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Benim İşlemcim İntel Pentium 4 3,06 GHz LGA 775...

Sistem Boştayken Bile Arada %73 Civarı Görüyorum...

Forumda Gezerken %95 ' den İnmiyor Ve Bir Süre Sonra Bilgisayar Kapanıyor...

Termal Macunu Yeni Değiştirdim...

Fakat Cpu Fanının 2 Farklı Ayağının Dişleri Kırık Ama Yan Yana Değil Çapraz Olanlar Kırık...

Acaba Sorun Cpu Fanından mı ?

Fan Resimi : http://i.hizliresim.com/dj01q4.jpg

Birisi Şu Fanı Önerdi : http://www.vatanbilgisayar.com/x-dream-i117-intel-lga-775_1155_1156-islemci-sogutucu.html

Fakat Bizim Bilgisayarcıda Akasa Marka Var Almadan Önce Hangisi Daha İyi Sorayım Dedim...

1. Sorum : Sorun Cpu Fanından mı ? Yoksa Başka Birşeyden mi ?
2. Sorum : Akasa Marka Fan mı ? Yoksa Cooler Master Marka Fan mı ??

Herkese Şimdiden Teşekkürler...

İyi Forumlar...

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
P4 için öyle çok iyi bir fan almana gerek yok stok fan fazlasıyla yetecektir, %75 den aşagı inmiyor dediğin sanırım işlemci kullanımı bunun fan ile zaten alakası yok, görev yöneticisinden uygulamalara bak işlemciyi en çok meşgul eden ne onu bul, bu %75 %90 dan kasıt sıcaklık ise zaten işlemcinin bacakları eksikmiş önce onu değiştir p4 işlemci 15 20 Tl zaten

RedBlood56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
P4 için öyle çok iyi bir fan almana gerek yok stok fan fazlasıyla yetecektir, %75 den aşagı inmiyor dediğin sanırım işlemci kullanımı bunun fan ile zaten alakası yok, görev yöneticisinden uygulamalara bak işlemciyi en çok meşgul eden ne onu bul, bu %75 %90 dan kasıt sıcaklık ise zaten işlemcinin bacakları eksikmiş önce onu değiştir p4 işlemci 15 20 Tl zaten

üstadım sıcaklığına nereden bakacaz

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
HWMonitor 1.13 küçük bir program var onu arat indir

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
İşlemcinin iki ayağı yok demiştin ya ondan yada işlemcinle fan arasında termal macun yok sıcaklık normal değil

RedBlood56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İşlemcinin iki ayağı yok demiştin ya ondan yada işlemcinle fan arasında termal macun yok sıcaklık normal değil

Bence Cpu Fanı...

Peki Akasa Marka mı ?

Yoksa Cooler Master mı ?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296

Bence Cpu Fanı...

Peki Akasa Marka mı ?

Yoksa Cooler Master mı ?
İşlemci fanı dönüyorsa p4 e yeter fana vereceğin paraya işlemci al medem işlemcinin iki bacagı kırıkmış

RedBlood56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İşlemci fanı dönüyorsa p4 e yeter fana vereceğin paraya işlemci al medem işlemcinin iki bacagı kırıkmış

Üstadım Siz Beni Yanlış Anladınız İşlemci SapaSağlam...İşlemci Fanının 2 Ayağının Dişeri Kırız Tam Oturmuyor...Bu Yüzden Hangi Marka Fan Daha İyi Sonuç Verir...

Akasa mı ?

Cooler Master mı ?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Üstadım Siz Beni Yanlış Anladınız İşlemci SapaSağlam...İşlemci Fanının 2 Ayağının Dişeri Kırız Tam Oturmuyor...Bu Yüzden Hangi Marka Fan Daha İyi Sonuç Verir...

Akasa mı ?

Cooler Master mı ?

Hmm tamam o zaman anladım yine diyorum o kadar para harcama LGA herhangi bir fan yeterli olacaktır ama ille kalite olsun diyorsan P4e ikiside kalite

RedBlood56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hmm tamam o zaman anladım yine diyorum o kadar para harcama LGA herhangi bir fan yeterli olacaktır ama ille kalite olsun diyorsan P4e ikiside kalite

Üstadım Madem Ki İkiside Kaliteli Diyorsun İnternetten Coleer Master Yerine Bulunduğum İldeki Bilgisayarcıdan Akasa Alacam...

Her Şey İçin Çok Teşekkürler...

İyi Forumlar...