Yardım CPU fanı hızlanıp yavaşlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zerye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zerye

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Merhaba bostayken PC bı sıkıntı yok ama Google açtım diyelim fan aşırı ses çıkarmaya başlayıp hızlanıyor PC donuyor kitleniyor bı kaç tanede mavi ekran aldım kodları

Critical Process Dıed
MEMORY MANAGEMENT
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardım edicek yok mu arkadaşlar

Son düzenleme:

Walleyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Muhtemelen işlemci fazla ısınıyor ve fan işlemciyi yeteri kadar soğutamadığı için kendini koruyor. İşlemci ismini cismini yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Zerye

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Muhtemelen işlemci fazla ısınıyor ve fan işlemciyi yeteri kadar soğutamadığı için kendini koruyor. İşlemci ismini cismini yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
İntel i3 4150 işlemcim

Walleyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
İntel i3 4150 işlemcim
Son kararı vermden önce birde sıcaklık değerlerine ihtiyacımız var. Boştayken ki sıcaklık değeri ve işlem yaparken ki sıcaklık değerlerini atabilirmisin?

Zerye

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Son kararı vermden önce birde sıcaklık değerlerine ihtiyacımız var. Boştayken ki sıcaklık değeri ve işlem yaparken ki sıcaklık değerlerini atabilirmisin?
Yani bilgisayar açıldığı gibi memory management mavi ekran hatası veriyor ölçme imkanım olmuyor

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Yani bilgisayar açıldığı gibi memory management mavi ekran hatası veriyor ölçme imkanım olmuyor
Termal macunu yenile.
Kasayı temizle içini
Ve fan tak
Bu ekran kartı ısısından kaynaklanıyor diyecem ama ondan değil büyük ihtimalle sorun ramlerde ramlerinde bir sorun var

Zerye

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Termal macunu yenile.
Kasayı temizle içini
Ve fan tak
Bu ekran kartı ısısından kaynaklanıyor diyecem ama ondan değil büyük ihtimalle sorun ramlerde ramlerinde bir sorun var
Windows un bellek tanımlama testi yaptığında bir sorunu çıkmadi

Walleyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
moemory management hatası ramlarla alakalıdır eğer birden fazla ram kullanıyorsan çıkar dene sorun cıkaran ramı bulmayı dene ram slot yerlerini değiştir dene yanıl bak bi bakalım sorun ramlardemi, eğer mavi ekran sorununu çözersek ve fanın hız sorunu devam ederse bi fan takviyesi yapmak zorunda kalabiliriz :)

Zerye

Asistan
Reaksiyon puanı
42
moemory management hatası ramlarla alakalıdır eğer birden fazla ram kullanıyorsan çıkar dene sorun cıkaran ramı bulmayı dene ram slot yerlerini değiştir dene yanıl bak bi bakalım sorun ramlardemi, eğer mavi ekran sorununu çözersek ve fanın hız sorunu devam ederse bi fan takviyesi yapmak zorunda kalabiliriz :)
Peki sağolun