Cpu fan error yardim

turnedback

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladim işlemcim fx8350 ilk açılışta Cpu fan error hatasi aliyorum F1 e basin diyor neden acaba fanim çalişiyor kabloyuda dogru yere taktım.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Biosun nasıl bilmiyorum ama CPU fan bölümü var oraya girin iki seçenek var iki seçenekten birisiyle kesin şekilde kapatabilirsiniz. CPU fan low limit diye olması lazım 600 rpm değerde programlandığından bios onu hata gibi algılar ama hata değildir.

turnedback

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asus m597a anakartim cpu fan bölümünden fanlari ingore yaptim degerini hata kalktı bi sorun cıkarmaz demi ilerde

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Sen hatayı düzeltmedin ki, hatayı bildiren sistemi kapattım. CPU Fan dönüyor mu? CPU Fan'ı doğru yere taktın mı? Yani...

turnedback

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CPU fan dönüyor hiç bi sorun yok ısınmada olmuyor cpu fan yerine taktim ondada sorun yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ramlarim Coshair wengeance bi yerde okumustum bazen fanlarla çakışabiliyomuş onunla alakasi olabilirmi acaba ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
CPU fan dönüyor hiç bi sorun yok ısınmada olmuyor cpu fan yerine taktim ondada sorun yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ramlarim Coshair wengeance bi yerde okumustum bazen fanlarla çakışabiliyomuş onunla alakasi olabilirmi acaba ?

Bu bir hata değildir içiniz rahat olsun fan rahatlıkla dönüyorsa bir sıkıntı teşkil etmez.