CPL Turnuvalarndayz !

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
İlk önce merhabalar =)

Q! clan olarak cpl turnuvalarına gideceğiz.Sırf Dp ( DarkPassage) nin bizi temsil etmesini istemiyoruz.Heleki bide bu turnuvayı kazanırsak ki çok zor.Heleki karşımızda SK,fnatic,mousesport gibi teamlar varken.Neler yapıcağımızı bilmiyoruz.en azından katılmak finallerde devam etmek olursa iyi olur.Bi sallıyalım adımız duyulsun =)

Güncel Kadromuz

Denizhan 'SheaN' Dakılır
Bahtiyar 'ScreaM' Taşdemir
Hakkı 'SaDDaM' Alkan

CPL Hakkında Bilgi: http://www.thecpl.com/

Önemli Notlar:

Not1: Hakkı Alkan daha tam katılmış değil

Not2: Takımda 6 dan fazla kişi var şu anda tam adları belli değil belli olunca eklenecek.

Tüm türk takımlarının ve türk oyuncularının destek çıkmasını bekleriz.

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İnş başarılı olursunuz...

Bu arada türkiyeden kaç takım katılıyor...sadece 2 mi ? Katılma isteklemi Yoksa elememi yapılıyo :S

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
elemelerle yapılıyor

eğer adeks cafede galibiyetle bitirirsek elemeleri isveç yada belirlenen yerlere gideceğiz.

eğer allah izin verirse intel gamex ve wgc turnuvalarınada katılmayı düşünüyoruz.

bu arada evet 2 takım katılıyor

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bu arada troy bize acil tişört hazırlaman lazım :D

arkasında Q!-Gaming yazıcak siyah harflerle :D önündede cs den bir resim olcak

hazırlarsan super olur :D

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
iti bakalım Denizhan kutlarım ama güzel bişey buralara gelmekte aferin sana bana eski günlerimi hatırlattın ;)

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Nmss dedi ki:
iti bakalım Denizhan kutlarım ama güzel bişey buralara gelmekte aferin sana bana eski günlerimi hatırlattın ;)
valla aynı dertten muzdaribim ne turnuvalar yapardık be logitech mx100 almıştım ozamanlar millet toplu mouse la oynardı :D ahh ahh

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
valla ben 2003 de Öss ye hazırlanırken bıraktım bidada kısmet olmadı anlıcan Lamerden öteye gecemedim :D...bizim zamanımızda ves ler vardı Javalin|ves Tankjr|ves felan abi kardeş estirilerdi Kardeşler internet cafeden çıkma çok sağlam oyunculardı milli takıma felan katılmışlar sonra. Gecenlerde duydum bırakmışlar oyunu die..onlar gibi oyuncu zor bulunur..

İnş sizde bu turnuvada derece yaparsınız...Başarılar.