Çözümpark

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Üye olduktan sonra 2 defa soru sordum biri 2011 de diğeri 2013 de 1 inde konumu sildiler diğerinde aksi aksi cevaplar...konunun içeriği ile alakasız cevaplar aldım sonuç olarak soğudum...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Yöneticilere neden sildiniz diye sordun mu? Actigin konulari okudum da, senin dedigin gibi aksi cevaplara rastlamadim.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
BilgeAdamdan arkadaşlar var birkaçını tanıyorum, güzel bir yer bence :)

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
facebook üzerinden,bloglardan ve pm lerle yöneticilerle de görüştük boş konularla uğraşacak zamanımız yok dediler eğer orası bir forumsa cevap verecek biri olmalıydı...neyse benim için defterleri uzun bir süre daha kapanmıştır... :)
BilgeAdam dan arkadaşlarım var o blogları yeter ne gerek artk çp ye;)

HakanUzuner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, konuya hakim olduğum için bende detay paylaşmak istedim. Hakan E. Deniz, bundan bir kaç yıl önce facebook üzerinden bana ulaşan ve geçen haftalara kadar doğum günlerimi kutlayan, adam gibi adamsın diyen ( tüm yazılan mesajlar hala facebook üzerinde kayıtlı olup isteyen ile anında paylaşabilirim ) bir arkadaşımızdı. Yani herhangi bir sorun sıkıntı yoktu. Bir kaç kez özelden soru sorma girişiminde bulundu facebook üzerinden kibarca uyardım ve kendisi de sorunsuz bir şekilde tabiki dedi yani anlayış ile karşıladı. Geçen gün birden forumda yardımlaşma yok diyerek sitem eden bir mesaj ile bana özelden bir şeyler yazdı ve sonunda gördüm ki dediği gibi sorusuna cevap yazılmamış. Bu doğru ama zaten biz ücretli olarak danışmanlık yapan bir firma değiliz, biliyor isek yardımcı oluyoruz, bilmiyor isek yardımcı olamıyoruz.Ama burada ki sorun Hakan' ın sorduğu soruda başlık kısmında "YARDIM" kelimesi geçiyor olması, bu forum kurallarına göre yasak, bu nedenle sorduğu soraya yönetici arkadaşım bu şekilde cevap vermiş, bende ona paralel olarak, bak kardeşim sen bize sorulara cevap vermiyoruz diyorsun ama sende eski bir üye olmana rağmen kuralları okumamışsın diyince zoruna gitmiş olacak ki böyle bir başlık açmış, ama bu başlığı açtığı gibi bizede aşağıdaki gibi bir mail atmış. Buradan zaten arkadaşımızın niyeti ortaya çıktı. Hakan kardeşim, düne kadar iyi olup, hocam diyip, doğum günü kutlayıp, ama kurallara uymayıp cevabını eleştirince kotü olduk ise de canın sağ olsun. Günün sonunda bunlar fani işler, sen de, ben de, portal da gelir geçer. Bize bir şey olmasın.
Kalın sağlıcakla.

hakanedeniz.jpg

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim böyle bir mail adresim yok sayın hakan uzuner ;)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

leke at izi kalsın diyorsan onu bilemem adıma kayıtlı ne böyle bir mail adesi ne de böyle bir mesaj var ;)
doğum gününü bugünde olsa bugünde kutlarım senin şahsın değil benim sevmediğim şey o forumunuzdu

HakanUzuner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Hakan,
Bu son gönderdiğin mesaj bir komik olmamış mı :) info mail adresimize yukarıdaki gibi bir mail geliyor, sizi rezil edeceğim diye, tıklıyorum ve bu mesajları görüyorum, bu mesajları yazan sensin ama bu linki veren sen değilsin öyle mi?

Olabilir, günün sonunda kimsenin hakkını almak istemem, bu durumda bir kişi bu yazını gördü ve senin adına bize böyle bir mail attı olabilir, eğer bu maili sen atmadıysan sorun yok. Ben zaten bu mailden çok bize yönelttiğin eleştirilere kırılmıştım. Yani mail' e çok takılmadık zaten malum, 750.000 insan var hepsini memnun etme şansımız yok, bu tür maillerde alıyoruz, sadece bu kadar tesadüf şaşırtıcı ama ben yinede yapıcı davranıp senin sözüne güveniyor ve bu maili senin atmadığına inanıyorum.

Diğer konuda ise dediğim gibi bizim yaptığımız iş ortada, beğenen olur beğenmeyen olur herkesin canı sağolsun. Bu kadar iş varken sen de bende daha yararlı işlere zaman ayırmalıyız.

özelden cep telefonumu istemişsin ama bunu paylaşmayı doğru bulmadığım için yazmıyorum.

Kal sağlıcakla.

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Hakan,
Bu son gönderdiğin mesaj bir komik olmamış mı :) info mail adresimize yukarıdaki gibi bir mail geliyor, sizi rezil edeceğim diye, tıklıyorum ve bu mesajları görüyorum, bu mesajları yazan sensin ama bu linki veren sen değilsin öyle mi?

Olabilir, günün sonunda kimsenin hakkını almak istemem, bu durumda bir kişi bu yazını gördü ve senin adına bize böyle bir mail attı olabilir, eğer bu maili sen atmadıysan sorun yok. Ben zaten bu mailden çok bize yönelttiğin eleştirilere kırılmıştım. Yani mail' e çok takılmadık zaten malum, 750.000 insan var hepsini memnun etme şansımız yok, bu tür maillerde alıyoruz, sadece bu kadar tesadüf şaşırtıcı ama ben yinede yapıcı davranıp senin sözüne güveniyor ve bu maili senin atmadığına inanıyorum.

Diğer konuda ise dediğim gibi bizim yaptığımız iş ortada, beğenen olur beğenmeyen olur herkesin canı sağolsun. Bu kadar iş varken sen de bende daha yararlı işlere zaman ayırmalıyız.

özelden cep telefonumu istemişsin ama bunu paylaşmayı doğru bulmadığım için yazmıyorum.

Kal sağlıcakla.

Sn Hakan Uzuner benim adıma kayıtlı sadece 2 adet mail adresi var ve 2 si de bu değil...Bu mesajın sahibi evet benim lakin o mail sahibi ben değilim çünkü ben o kadar kişiliksiz ve daha bir çok şey sayabileceğim bir mail atmam görüştük konuştuk seninle tanıyorsan bilirsin...ben senin forumundan da buradan da sana pm attım kendi forumundan kontrol edersen benim mail adresimi zaten görürsün...

Şunu da belirteyim bu mail adresini de p.tesi günü savcılığa vereceğim bana bu iyiliği yaptın tşk ederim çünkü adıma açılmış ama bana ait olmayan bir mail adresi ile şahsıma iftira atılıyor ve yine söylediğim gibi ben senin şahsınla ilgini değil ama forumla ilgili bir kaç sorun yaşadım memnun kalmadım buradaki herkes gibi bu bölümde sorunumu dile getirdim...tanımadığını da farz edersek mesajı yazan yeni yetme sünepenin biri olduğu bariz ortada...