Soru Çözüm kurs Merkezi'nin 15-16 Ocak tarihinde yapacağı bursluluk sınavı

Ghehdtdhys

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Merhabalar çözüm kurs merkezinin bursluluk sınavına gireceğim fakat hangi konular çıkacak, soru sayısı, hangi dersler hiçbir bilgim yok araştırdım bulamadım bu arada çözümün okulu değil dershane sınavına gireceğim.

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,912
Merhabalar çözüm kurs merkezinin bursluluk sınavına gireceğim fakat hangi konular çıkacak, soru sayısı, hangi dersler hiçbir bilgim yok araştırdım bulamadım bu arada çözümün okulu değil dershane sınavına gireceğim.
Normal gördüğün konulardan çıkacak

berkunal

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Müfredatta bugüne kadar işlediğin konular çıkacak. Genel bir tekrar yapabilirsin.
Taktik( matematik ağırlıklı çalış)

Ghehdtdhys

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Müfredatta bugüne kadar işlediğin konular çıkacak. Genel bir tekrar yapabilirsin.
Yeni nesil mi birde yani 1.dönem müfredatı birde hangi dersler çıkacak kaçar soru olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Ankarada oturuyorum gazino çözüm kişisel gelişim kursunu seçtim bu kursla diğer çözüm kursları arasında fark varmı

berkunal

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Yeni nesil mi birde yani 1.dönem müfredatı birde hangi dersler çıkacak kaçar soru olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Ankarada oturuyorum gazino çözüm kişisel gelişim kursunu seçtim bu kursla diğer çözüm kursları arasında fark varmı
Ankarada kendini kanıtlamış birebir egitim veren, kabin sistemi olan kurumları araştırabilirsin.

Ghehdtdhys

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Ankarada kendini kanıtlamış birebir egitim veren, kabin sistemi olan kurumları araştırabilirsin.
Tavsiyen için sağol benim sorum o değil sınavda hangi derslerden kaçar soru çıkacak ve sınav süresi ne kadar onu soruyorum çözümün sitesinde en altta soru sayısı ve süresi aşağıda sınıf sınıf belirtilmiştir yazıyor ama yok bana bu konu üzerinden yardım ederseniz sevinirim.
Ekran Alıntısı.PNG