Çözülen konum'a alakasız/bilgisiz yorum yazan moderatörler.

XForceVIIX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Birkaç ay önce bir programı kaldırmak için bir konu açmıştım, ShiftDelete.net'de yayınlamıştım.
Konu ise rusticaland denilen rust adlı oyunu crack oynayama yarayan bir uygulamanın benim bilgisayarımda çalışmaması sonucu onu kaldırmaya çalışmam ve başarısız olmam.
İşte bu yüzden konuyu açtım. Konuma verilen yanıtları yeni gördüm (Konu çözüldüğü için bakmıyordum).

İlk cevaplayan kişinin verdiği yanıt ile sorunum çözüldü ve teşekkür edip alt satıra ÇÖZÜLDÜ yazdım.
Konunun çözülmesinden birkaç saat sonra 2 tane bilgisiz veya alakasız yorum yazan moderatör konumu şöyle yanıtlamış:

1591364403638.png

Dora isimli moderatör resmen açıkca internet üzerindeki bütün crack programlarını yalanladığını belirtmiş. Neyse bunu geçtim.
Görkem Say adlı moderatör ise crack programına: "Hile yaparak karşındaki kişinin oyun zevkini hiç etmek hiç normal bir hareket değil." demiş.
Bu crack programının hile olduğunu nerden çıkarmış aklım almıyor ShiftDelete.net de hakeden kişiler yerine böyle insanlar nasıl moderatör olabiliyor?

Çözülen konuma alakasız/bilgisiz yanıt verdikleri için sinir oldum ve paylaşmak istedim. Cevaplamanıza gerek yok, görün istedim. :)

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
İkisine de bu görevi hak etmiyor demeniz için, tüm gün ne yaptıklarını görmeniz lazım. Tüm gün ne yaptıklarını nereden biliyorsunuz? Arka planda nelerle uğraşılıyor, ne kadar uğraşılıyor? Nasıl oluyor da hak etmediklerini iddia edebiliyorsunuz? Her gün yüzlerce sorunu çözmek için, yüzlerce dakika harcayan insanlara yapılan bir ayıp değil midir bu? Emre ağabey(Dora) %100 haklı bu konuda. Onun dışında Görkem aynı zamanda SDN editörü. Konuyu yanlış anlamış olamaz mı? Aceleyle cevap vermiş olamaz mı? Yaptığınız haksızlık değil mi? Hangi kitaba sığar bu? Bu nasıl bir ima, bu nasıl bir cümle? Bilgisiz demek ne seviyede bir hakaret? Siz bunları tarttınız mı?
Bu crack programının hile olduğunu nerden çıkarmış aklım almıyor ShiftDelete.net de hakeden kişiler yerine böyle insanlar nasıl moderatör olabiliyor?

Çözülen konuma alakasız/bilgisiz yanıt verdikleri için sinir oldum ve paylaşmak istedim. Cevaplamanıza gerek yok, görün istedim.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Cracklar içerisinde zararlı olabilir bu yüzden uyarmışlar gayet normal. Crack kullan diye teşvik mi etselerdi?

Livia sas Junius

Profesör
Reaksiyon puanı
1,561
Dora haklı. beleş peynir fare kapanında olur demiş. virüs bir yana daha kötüsü izinsiz mining yapıyorlar artık pc'nizde. sözde virüs programlarının ruhu bile duymuyor.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Yapmış olduğunuz işlemin sizin için sakıncasını belirtmek istemişler. Crack vb. kullanıma izin verilmediği için böyle bir yorum getirmişler. İyiliğinizi istemişler demek ki.

"İyilik yap denize at." dedikleri sanırım bu olsa gerek.

Böyle bir tepki vermeniz yerinde olmamış. Ama bunu bahsetmiş olduğunuz moderatör arkadaşlarım gülüp geçecektir. Buna emin olabilirsiniz.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Hile değilse neden üzerinize alınıyorsunuz ki? Ayrıca @Dora hocamın dediği şey gayet doğru, şahsen ben crackli bir yazılım paylaşacak olsam içine trojan atmadan paylaşmam ki bu işlerle uğraşan kişilerin bulunduğu bir ortam var orada da temiz paylaşan ve temiz paylaşmaya gözü olan bir kişi bile görmedim, gören de yanlış görmüştür bir kez daha baksın. Tepkilerini dile getirebilirler, mesajlarda alakasızlık veya bilgisizlik yok aksine gayet bilgilendirici ve alakalı mesajlar bunlar.

FatabeyTheBest

Doçent
Reaksiyon puanı
544
Forumda korsana destek yok arkadaşım. Yorumlar normal. Görkem admin de konuyu yanlış anlamış. Olabilecek şeyler.