Ananim
Profesör
Oruç tutarken dişleri fırçalarsak oruç bozulur mu ?
Lütfen sadece bilen yazsın kimsenin vebaline girmeyin.
Hocam agiza su girdigi icin ben bozulabilir diye biliyorum.Oruç tutarken dişleri fırçalarsak oruç bozulur mu ?
Eee cevap ?Google diye bir icat var efsane.
Ayrıca 1400 yıldır aynı sorular...
DİŞ FIRÇALAMAK ORUCU BOZAR MI? İşte Diyanet'in oruç esnasında diş fırçalama yapılıp yapılamayacağına ilişkin paylaştığı o görüş; Boğaza su kaçırmadan ağzı su ile çalkalamak orucu bozmadığı gibi diş fırçalamakla da oruç bozulmaz (el-Fetâva'l-Hindiyye, I, 220).Eee cevap ?
Forumdaki çoğunluk 10 15 yaşındaki çocuklar. Çocuklardan mı cevap istiyorsun? Bu konuda gerçekten bilgili insan sayısı bir elin parmağını geçmez. Her sene klasik sorulur bu soru. İnternette cevabı var. Forum fetva yeri değildir. İlla soracam diyorsan her mahallede cami var, her caminin imamı var her ay maaş alıyor din öğretsin diye. Veya e-devlette e-fetva var gerçekten bilen birisi cevaplasın diye...Eee cevap ?
Sana ne oluyor? 1400 yıldır aynı sorular ne demek? Sen kimsin de bunu yazıyorsun? İnancın ne bilmiyorum ama Ramazan ayında böyle absürt yorumlar atma, benden söylemesi.Ayrıca 1400 yıldır aynı sorular...
Oo tehdit. Ramazan ayı hoşgörü ayı benden söylemesi.İnancın ne bilmiyorum ama Ramazan ayında böyle absürt yorumlar atma, benden söylemesi.
-15'ler bilmicek diye bir kural yok varsa gösterin.Forumun geneli -15. Bilen çıkmaz.
Çok dar bir görüş açısı. Konuyla konuya gelen yorumlar alakasız. Bunun yaşla ne ilgisi var? Biliyorsan yaz, bilmiyorsan da çekil kenara.-15'ler bilmicek diye bir kural yok varsa gösterin.
Bu arada küçük olmakla bilmemek arasında fark var ben 13 yaşındayım ama yardımcı olabiliyorum sorunun cevabına gelirsek nasıl abdest alırken agzımızı çalkalıyosak diş fırçalarken de çalkalayabilirsin sonuçta temizlik için keyfine yapmıyosunÇok dar bir görüş açısı. Konuyla konuya gelen yorumlar alakasız. Bunun yaşla ne ilgisi var? Biliyorsan yaz, bilmiyorsan da çekil kenara.
Her konuya yazmak zorunda değilsiniz. Öte yandan yaş kitlesinin küçük olduğunu kabul ediyorum.
Sen yanlış anladın beni. Ben üstteki arkadaşlara dedim onu.Bu arada küçük olmakla bilmemek arasında fark var ben 13 yaşındayım ama yardımcı olabiliyorum
-15'ler bilmicek diye bir kural yok varsa gösterin.
Biliyorum.Çok dar bir görüş açısı. Konuyla konuya gelen yorumlar alakasız. Bunun yaşla ne ilgisi var? Biliyorsan yaz, bilmiyorsan da çekil kenara.
Her konuya yazmak zorunda değilsiniz. Öte yandan yaş kitlesinin küçük olduğunu kabul ediyorum.