[Çözüldü] Nfs Undercover Yardım

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
merhaaba arkadaşlar oyun konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
nfs undercover i açmak istediğimde karşıma bu uyarı geliyor.önceden böyle bir uyarı gelmiyordu.diğer oyunları açtığımda bu uyarı gelmiyor. ayrıca hafıza kartı ve flash bellek taktığımda da aynı uyarı geliyor.yardımlarınızı bekliyorum.iyi günler

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hiç oynamadığım için bilemeyeceğim..
Ama tahminlerime göre bir dosyası silinmiş yada zarar görmüş..
hatayı tam adıyla google'da ara..
yada yeniden yükle..

kromozom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
FrameWork Kurduğunda Sıkıntı Kalmayacaktır.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Korsan indirdin sanırım ? Cracklemesini yapmamışsın :P Genelde disk yok, yanlış disk gibi hataları bu nedenle verir.

Framework ne alaka anlamadım ama dene istersen. Framework gerekli gibi bir hatası vermesi lazımdı framework kaynaklı olsa.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Korsan indirdin sanırım ? Cracklemesini yapmamışsın :P Genelde disk yok, yanlış disk gibi hataları bu nedenle verir.

Framework ne alaka anlamadım ama dene istersen. Framework gerekli gibi bir hatası vermesi lazımdı framework kaynaklı olsa.

disk yokmu demiş :sleep:

vuslat_____

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bilgisayarda da aynı hatayı veriyordu bir ara baı programlarda flaş taktığında ve bazı oyunlarda bu uyarıyı veriyordu bir gün önce çalışan oyun ya da programlar çalışmaz hale gelmişti. Oyunları silip geri yüklediğimde bilgisayar açık kaldığı sürece çalışıyor ama kapatıp açınca yine aynı hatayı veriyordu. bilgisayara format çektiğimde düzelmişti.

Formatlıyacaksan sana tavsiye bilgisayarındaki yedeklediğin bilgileri ne olursa olsun başka bir bilgisayarda formatladığın bilgisayarına taratmadan geri yükleme yapma ben bu yüzden bir günde iki kere formatlamak zorunda kalmıştım. Yeni formatlanan bilgisayar eski haline anında dönmüştü.
Zannımca virüs gibi birşey bu hatayı verdiriyor...

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
teşekkür ederim arakdaşlar yardımlarnnız için

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
antilove seninde nfsninde nedir bu nfs hastalığı yaw:D