[ÇÖZÜLDÜ] Kaspersky tam tarama %1 de kaldı

OvalSwan20216

Supreme Сasual Dating Verified Damsels
Cezalı
Reaksiyon puanı
33
Kaspersky ile tam tarama yapıyorum 1 saat önce başlattım 250 bin dosya taradı ama hala %1 de kalan saat de göstermiyor bugda kalma ihtimali nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hdd 100 GB dolu bu arada

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Bugda kalma olasığı yüksek ortalama %35 lerdedir

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
Kaspersky ile tam tarama yapıyorum 1 saat önce başlattım 250 bin dosya taradı ama hala %1 de kalan saat de göstermiyor bugda kalma ihtimali nedir?

hdd 100 GB dolu bu arada
tarama bitin düzelir arada olur böyle şeyler abisi

OvalSwan20216

Cezalı
Reaksiyon puanı
33
Bugda kalma olasığı yüksek ortalama %35 lerdedir
Tam konuyu attıktan sonra düzeldi teşekkürler sorun çözüldü bir anda %30 a atladı ve kalan saati göstermeye başladı teşekkürler

Tam konuyu attıktan sonra düzeldi teşekkürler sorun çözüldü bir anda %30 a atladı ve kalan saati göstermeye başladı teşekkürler
Şu anda normal seyrinde ilerliyor sürekli artıyor yüzde ve 3 saat kaldı diyor teşekkürler ikinize de

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759

Şu anda normal seyrinde ilerliyor sürekli artıyor yüzde ve 3 saat kaldı diyor teşekkürler ikinize de
Tamamdır İNŞALLAH virüs yoktur :D

OvalSwan20216

Cezalı
Reaksiyon puanı
33
Tamamdır İNŞALLAH virüs yoktur :D
Aslında 1 tane çıktı ama sildim adware diye bişeydi araştırınca reklam virüsü olduğunu gördüm bende diyorum bu world of tanks reklamları nereden geliyor :D

Aslında 1 tane çıktı ama sildim adware diye bişeydi araştırınca reklam virüsü olduğunu gördüm bende diyorum bu world of tanks reklamları nereden geliyor :D
Bide dün başlığı trojan bişey bulmuştu sil tuşuna bastım sonra bir bilgisayar dondu. Tekrar kendine gelince Chrome felan hiçbirşey açılıyordu görev yöneticisi aç kapat bile çalışmıyordu sonra tutan kapadım açtım düzeldi virüs silinmiştir umarım :D