Kaspersky ile tam tarama yapıyorum 1 saat önce başlattım 250 bin dosya taradı ama hala %1 de kalan saat de göstermiyor bugda kalma ihtimali nedir?
hdd 100 GB dolu bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
hdd 100 GB dolu bu arada
Bekle bence.Kaspersky ile tam tarama yapıyorum 1 saat önce başlattım 250 bin dosya taradı ama hala %1 de kalan saat de göstermiyor bugda kalma ihtimali nedir?
hdd 100 GB dolu bu arada
tarama bitin düzelir arada olur böyle şeyler abisiKaspersky ile tam tarama yapıyorum 1 saat önce başlattım 250 bin dosya taradı ama hala %1 de kalan saat de göstermiyor bugda kalma ihtimali nedir?
hdd 100 GB dolu bu arada
Tam konuyu attıktan sonra düzeldi teşekkürler sorun çözüldü bir anda %30 a atladı ve kalan saati göstermeye başladı teşekkürlerBugda kalma olasığı yüksek ortalama %35 lerdedir
Şu anda normal seyrinde ilerliyor sürekli artıyor yüzde ve 3 saat kaldı diyor teşekkürler ikinize deTam konuyu attıktan sonra düzeldi teşekkürler sorun çözüldü bir anda %30 a atladı ve kalan saati göstermeye başladı teşekkürler
Tamamdır İNŞALLAH virüs yokturTam konuyu attıktan sonra düzeldi teşekkürler sorun çözüldü bir anda %30 a atladı ve kalan saati göstermeye başladı teşekkürler
Şu anda normal seyrinde ilerliyor sürekli artıyor yüzde ve 3 saat kaldı diyor teşekkürler ikinize de
Aslında 1 tane çıktı ama sildim adware diye bişeydi araştırınca reklam virüsü olduğunu gördüm bende diyorum bu world of tanks reklamları nereden geliyorTamamdır İNŞALLAH virüs yoktur![]()
Bide dün başlığı trojan bişey bulmuştu sil tuşuna bastım sonra bir bilgisayar dondu. Tekrar kendine gelince Chrome felan hiçbirşey açılıyordu görev yöneticisi aç kapat bile çalışmıyordu sonra tutan kapadım açtım düzeldi virüs silinmiştir umarımAslında 1 tane çıktı ama sildim adware diye bişeydi araştırınca reklam virüsü olduğunu gördüm bende diyorum bu world of tanks reklamları nereden geliyor![]()