zaqqo06
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba Arkadaşlar Benim Laptopda Windows 10 Kurulu Şuan Bilgisayarım Uygulamasına Giriyorum Yanıt Vermiyor
Son düzenleyen moderatör:
Bilgisayara uzun zamandır format atılmadıysa sistem dosyaları zarar görmüş de olabilir.Avira ile denetledim temiz çıktı
---- Mesajlar birleştirildi ----
Şuan güncelleştirmeleri yapıyorum
Sfc /scannow
Yönetici (Administrator) olarak giriş yap ve "Bu Bilgisaya" oradan "C disk"ni seç sağ tıkla, "Özellikler"e gir. Araçlar seç, "En iyi duruma getir" seç, yeni bölümden de "En iyi duruma getir" seç. Disk denetlemesi başlar ve disk'in bozulma durumuna göre uzun sürebilir.Rica etsem yönlendirebilir misin?
dedigini yaptım şimdi bilgisayarı yeniden başlatıyorum 64 tane virüs buldu inşallah olur.Bu işlemden hemen sonra CMD yi yönetici olarak başlatın ve şu kodları yazıp sistem dosyalarınızı denetleyin.
* Bu işlemden sonra bilgisayarı yeniden başlatın.Kod:Sfc /scannow
64 tane virüsmüEkli dosyayı görüntüle 35379
Bilgisayarım açılsa dediğinizi yapacam c d hiç birini göremiyorum
dedigini yaptım şimdi bilgisayarı yeniden başlatıyorum 64 tane virüs buldu inşallah olur.
Crack warez grubuna girdiğinden yardımcı olamıyoruz. Ancak oyunlar ile ilgili problemlerinizde başka bir başlık altında arkadaşlar yardımcı olacaktır.samet bey teşekkür ederim oldu
şu konuda da yardımcı olur musunuz? call of duty indirdim törrentle deamontoolsla kuruyorum ama oyunu açar açmaz durduruldu hatası alıyorum.
Ya da önerebilceginiz oyun indirme sitesi craklı
Yok kullanmadım tekrar teşekkür ederim bide adam akıllı oyun kurabilsem iyi olacaktı64 tane virüsmüİyi kullanmışsınız o bilgisayarı inşallah internet üzerinden alışveriş için kredi kartı filan kullanmamışsınızdır.
Crack warez grubuna girdiğinden yardımcı olamıyoruz. Ancak oyunlar ile ilgili problemlerinizde başka bir başlık altında arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Çözüme ulaşmanız beni sevindirdi kolay gelsin![]()
Bu hata giderildiyse büyük ihtimal oyunlarda aynı hata ile karşılaşmazsınız. Ama oyun korsan olduğundan çok farklı problemler çıkabiliyor.Yok kullanmadım tekrar teşekkür ederim bide adam akıllı oyun kurabilsem iyi olacaktı