Buraktuna
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
Arkadaşlar lap-topumda bir bağlantı sorunu yaşıyorum. Wireless ile internete bağlanmaya denediğimde sağ alt köşede durum olarak ağ adresi alınıyor yazıyor ancak ne kadar beklersem bekliyeyim bağlanmıyor.
Ağ Bağlantılarıma girip 1394 Bağlantısı'nı onarmayı denediğimde iste aşağıdaki hatayı alıyorum.
--------------------------------------------------------------------------------
1394 Bağlantısı Onarımı
Aşağıdaki eylem tamamlanamadığı için, Windows sorunu onarmayı tamamlayamadı.
Bu bağlantıda TCP/IP etkinleştirilmemiş. Devam edilemez.
Yardım için ağ yöneticinize başvurun.
--------------------------------------------------------------------------------
Bu hata üzerine bilgisayarımı açıp TCP/IP ayarlarını aynen dizüstü bilgisayarıma yazmayı denedim ancak burada DNS Ayarlarını bulamadım.
Bütün bunları yapıp yeniden denedim ancak olmadı. Bende aşağıdaki işlemleri yaptım.
Çıkan msdos ortamında
Yapıp Ayarları sıfırladım.
Yapıp IP almayı denedim. Ancak Şöyle bir Hata aldım;
Ağ Bağlantılarıma girip 1394 Bağlantısı'nı onarmayı denediğimde iste aşağıdaki hatayı alıyorum.
1394 Bağlantısı Onarımı
Aşağıdaki eylem tamamlanamadığı için, Windows sorunu onarmayı tamamlayamadı.
Bu bağlantıda TCP/IP etkinleştirilmemiş. Devam edilemez.
Yardım için ağ yöneticinize başvurun.
Bu hata üzerine bilgisayarımı açıp TCP/IP ayarlarını aynen dizüstü bilgisayarıma yazmayı denedim ancak burada DNS Ayarlarını bulamadım.

Bütün bunları yapıp yeniden denedim ancak olmadı. Bende aşağıdaki işlemleri yaptım.
Kod:
Başlat --> Çalıştır --> cdm --> enter
Kod:
ipconfig /release
Kod:
ipconfig /renew
Kod:
Windows IP Yapılandırması
Ortam bağlı değilken Yerel Ağ Bağlantısı 2 üzerinde işlem gerçekleştirilemez.
Ortam bağlı değilken Yerel Ağ Bağlantısı 3 üzerinde işlem gerçekleştirilemez.
Kablosuz Ağ Bağlantısı arabirimi yenilerken hata oluştu: DHCP sunucunuzla bağlantıya geçilemiyor. İstek zaman aşımına uğradı.