Covid 19

Reaksiyon puanı
307
Arkadaşlar Merhaba,

Dün samimi komşumuzun test sonucu pozitif çıktı, 2 gün önce de annemle beraber bizde yemek yapmışlardı (aile gibiyiz diyip dikkat etmediler) komşumuz da kız isteme merasiminde corona olmuş.

Bugün annemi babamı teste götürdüm, annem pozitif ben negatif babamın çıkmadı, benim boğazda ağrı var bademcik şişmesi gibi ama bu testlerin güvenilir olduğunu düşünmüyorum.

Bir zamanlar kafayı kırıp bu konuyu baya araştırmıştım, covidin aslında insan yapımı olduğu hatta aslında böyle bir hastalığın olmadığını düşünüyorum.

İlk zamanlar medya o kadar abarttı ki;
1. Aşama Corona ile temas gerekiyor
2. Aşama temas edilen kişinin tükürüğü size gelmeli
3 aşama tükürük gelse bile kesinlikle %100 ihtimalle size geçmiyor ( annemi çperim sarılırım genelde ama aynı evdeyiz onun yemeklerini yiyoruz bana geçmedi)
4. Aşama olarak da açık oksijen dolu yerde bile devletin maske takmamızı istemesi...
Oksijen alamazsak zaten verdiğimiz Co2' i geri alacağız ve akciğerlerimiz gerekli O2 alamayacak.

Ayrıca corona olanlara günde 16 tane "Favipira... " veriyorlar ( 8 sabah 8 akşam)

Bizzat yengemin babası sadece azcık öksürük var diye test yaptırdı, ilaç tedavisi yüzünden neredeyse komada gibi yattı evde... İlacı bitti bırakınca da düzeldi.

Çoğu insan coronadan değil bu ilaçların fazlalığından , yanlış tedaviden ölüyor bence...

Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,410
Bence Ortada virüs dolanıyor olabilir ama düşündüğümüz kadar fazla insanda değildir bence. Gerçek virüslü olanlar dayanamıyor yada senin dediğin gibi ilaç tedavisinde yanlışlıklara göre ölebiliyorlar.

Pizzaninmemleketi

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
26
Zaten duyguklarima gore negatif cikanlarinda %50 si pozitif olabilirlermis belirti gosteripte testleri negatif cikanlar olabiliyormus internetten(duyduklarim)

Reaksiyon puanı
307
Bence Ortada virüs dolanıyor olabilir ama düşündüğümüz kadar fazla insanda değildir bence. Gerçek virüslü olanlar dayanamıyor yada senin dediğin gibi ilaç tedavisinde yanlışlıklara göre ölebiliyorlar.
2009 yılında Kaddafi Birleşmiş Milletler toplantısında bu konuyu dile getirmiş hatta...

1~2 yıl içerisinde de öldürdüler.

Toplantıda Kaddafi;

"Büyük şirketler yapay virüs yapacak ve insanları korkutacak, sonra ilaç ve aşılarla insanları tekrar zehirleyecek" tarzı bir açıklama yapmıştı.

Yeni dünya düzeninin adımlarını atıyorlar zannımca, sağlıklı ve zengin insanlar yaşayacak sağlıksız ve yaşlı insanlar ölecek.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,410
İleride hastalıklara karşı Beyin çipi kullanma zorunluluğu gelirse yandık.
Başkasının kullandığı robotlar olacağız o teknolojiyle bence.

Elon Musk Neuralink teknolojisiyle adını kızıl harflerle yazdırır tarihe.

Pizzaninmemleketi

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
26
Bunlar kimler yuzunden oldu soyliyeyim islam alemi uyudugu icin galiba boyle oluyor bugun islam alemi peygamberin hendek savasindaki calismasini uygulasaydi dunyanin hakimi olabilirdik

Reaksiyon puanı
307
İleride hastalıklara karşı Beyin çipi kullanma zorunluluğu gelirse yandık.
Başkasının kullandığı robotlar olacağız o teknolojiyle bence.

Elon Musk Neuralink teknolojisiyle adını kızıl harflerle yazdırır tarihe.
Bloodshot diye bir film var abi izlemenizi öneriyorum, hem güzel hem de SONY' nin nanit teknolojisini filme dökmüşler.

Vücuda robotik atomlar enjekte ediyorlar nanit adında, mesela adam vuruluyor nanitler yani insan vücudundaki atomlar gidip tamir ediyor adam vurulmamış gibi devam.

Filmden gördüm araştırdım SONY' nin böyle bir çalışması var gerçekten de...

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Evet bu virüsün olmadığını ve komplo teorisi olduğunu savunanlar çok.
Ben neye inanacağımı bilemedim.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
Kesinlikle bulaşması değişik katılıyorum aynı yatakta yatana bulaşmayıp bi saat görüştüğün insana bulaşması