emred07 sen de hoşgeldin
çok sevindim böyle çok ilgi olmasına hem de daha ekran görüntüsü bile ortada yokken
ekran görüntü örneği olmasada insanlar ilgi gösterir. CS geçtimi bir de gerçekçi denirse hekes ister.
emred07 sen de hoşgeldin
çok sevindim böyle çok ilgi olmasına hem de daha ekran görüntüsü bile ortada yokken
o konuda kuşkun olmasınbütün haritalarda botların zorluk dereceleri ve haritaya dahil edilmesini yapabildiniz mi?
olur saol dostum.:clap:eklemeyi düşünmüyorum çünkü poligon modeli değiştiği için online serverlarda hata verebiliyor, sana özel veririm onu olmaz mı?
lazer sadece gösteriş için mi ?ne çabuk kabul ettin
tam olarak uygun mu?
istersen başka da bakabilirim sorun değil
Reflex, MoNsTeRaZoR, bayrak01, by_erdal21 ilginize şimdiden teşekkür ederim
bayrak01 hala nasıl eski counter'a katlanıyorsunuz bu kadar güzel grafikli source varken, eski counter'dan yeni counter'a geçenler zorlanıyor çünkü eskideki kolay adam vurma taktiklerine alışanlar yenide afallıyor
by_erdel21 özellikle screenshot koymadım, çünkü zaten yamayı kendim için hazırlamıştım ama dedim ki milleti de mahrum bırakmayım, ilgi olmazsa o kadar uğraşmak istemiyorum çünkü önce eski oyunu tekrar yüklemek ve oradaki screenshotlar ile yeni screenshotları karşılaştırmak gerekiyor
bir de o kadar çok yenilik var ki çok fazla screenshot gerekecek
Yamanın boyutu şu an 900MB'a ulaştı ancak 7zip'in ultra lzma sıkıştırmasıyla 300mb oluyor, bilginize...
en son çıkanı 1,6 deyılmı zaten
ooo ekran görüntüleri harika olmuş özellikle 2.si mükemmel