Counter-Strike : Global Offensive Ekran Açılmıyor

Dragonice

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler bilgisayarımda bir sorun vardı hallettim . Şimdi cs go yu indirdim . Oyuna steam den giriyorum . Ancak oyun açılmıyor PC Sinyali Tanımsız yazıyor . Alt + Tab yapınca geçiyor . Yani oyunu alta alınca . Bilgisayarın çözünürlüğünü arttırıncada aynı şey oluyor . Lütfen yardımcı olun 2 haftadır hiçbir şey yapamıyorum.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Driver sorunu gibi göünüyor. Ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar kurmayı dene.

Dragonice

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Driver sorunu gibi göünüyor. Ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar kurmayı dene.

Aşamalı olarak anlatır mısın ? Biraz korkuyorumda . Eğer yine aynı sorun olursa format atmak zorunda kalacağım .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler ekran kartı driver güncel değilmiş onuda güncelledim . Sonra belki düzelmiştir diye oyuna girdim yine aynı şey . Bilgisayarın çözünürlüğünü 1280 - 720 yapmaya çalışıyorum ama PC Sinyali Tanımsız yazıyor . Esc basınca 1024 - 768 e dönüyor .

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Aşamalı olarak anlatır mısın ? Biraz korkuyorumda . Eğer yine aynı sorun olursa format atmak zorunda kalacağım .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler ekran kartı driver güncel değilmiş onuda güncelledim . Sonra belki düzelmiştir diye oyuna girdim yine aynı şey . Bilgisayarın çözünürlüğünü 1280 - 720 yapmaya çalışıyorum ama PC Sinyali Tanımsız yazıyor . Esc basınca 1024 - 768 e dönüyor .

işletim sistemin 32 bit mi 64 bit mi ?

Dragonice

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hala aynı sorun var .

Oyuna girince böyle . Ekran çözünürlüğünü değiştirmeye korkuyorum :D
Not : Ekranda "PC Sinyali Tanımsız" yazıyor.

Dragonice

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O ekranın ahı gitmiş vahı kalmış. Sen çözünürlük diyorsun :D

Haklısın ya :D Kaç yıllık ekran :D Başka ekran yok alacak param da yok :D 4-5 yıldır aynı ekranı kullanıyorum . Ancak 2 haftadır bu hatayı veriyor . Düzeltmem lazım :D

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Haklısın ya :D Kaç yıllık ekran :D Başka ekran yok alacak param da yok :D 4-5 yıldır aynı ekranı kullanıyorum . Ancak 2 haftadır bu hatayı veriyor . Düzeltmem lazım :D
aynı durumdayız :D
bende asus vn247h 'ı sattım monitörsüz kaldım bigün eve gelirken kapının önünde monitör vardı lan dedim acaba çalışırmı kardeşimin vga kablosuyla denedim çalıştı şuan kullanıyorum :P

Dragonice

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynı durumdayız :D
bende asus vn247h 'ı sattım monitörsüz kaldım bigün eve gelirken kapının önünde monitör vardı lan dedim acaba çalışırmı kardeşimin vga kablosuyla denedim çalıştı şuan kullanıyorum :P

Keşke benim kapımın önüne de bir tane bıraksalar :D
Sadece LoL açılıyor oyun olarak . Onuda pek oynamıyorum artık :( . Cs go açılsaydı iyiydi ya :(

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam acaba oyun 60 Hz'den yüksek bir frekansta mı çalışmaya zorluyor?
Sağ tık > AMD VISION Engine Control Center > [Sol taraftan] Masaüstü Yönetimi > Masaüstü Özellikleri kısmına gel.
Çözünürlüğü artıramıyorum demişsin, 1280x720 veya 1360x768 (artık en fazla ne varsa) onu yaptıktan sonra, sağ tarafta 60 Hz'i seçip dener misin? Eğer monitörü ayarlarsak oyundaki sıkıntı da gider.

Dragonice

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam acaba oyun 60 Hz'den yüksek bir frekansta mı çalışmaya zorluyor?
Sağ tık > AMD VISION Engine Control Center > [Sol taraftan] Masaüstü Yönetimi > Masaüstü Özellikleri kısmına gel.
Çözünürlüğü artıramıyorum demişsin, 1280x720 veya 1360x768 (artık en fazla ne varsa) onu yaptıktan sonra, sağ tarafta 60 Hz'i seçip dener misin? Eğer monitörü ayarlarsak oyundaki sıkıntı da gider.

Hocam korkuyorum ya . Geçen yine böyle oldu kardeşim değiştirmiş çözünürlüğü filan . PC Sinyali Tanımsız diye kaldı . Format atmak zorunda kaldım . Şimdi onu yaparsam geri dönme şansım olur mu ?

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam korkuyorum ya . Geçen yine böyle oldu kardeşim değiştirmiş çözünürlüğü filan . PC Sinyali Tanımsız diye kaldı . Format atmak zorunda kaldım . Şimdi onu yaparsam geri dönme şansım olur mu ?
Kardeşim bozulursa açılışta yani Windows açılmadan F8'e basar güvenli modda başlatır sistem geri yükleme yaparsın.
Edit; format ihtimali de yok değil sen bilirsin :D

Dragonice

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bozulursa açılışta yani Windows açılmadan F8'e basar güvenli modda başlatır sistem geri yükleme yaparsın.
Edit; format ihtimali de yok değil sen bilirsin :D

Ya benimki hep 60 Hz deydi şuana kadar ama 2 haftadır böyle :(

Dragonice

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler şimdi çözünürlüğü değiştirsem ekran giderse , güvenli modda başlatıp eski haline çevirebilir miyim ?

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yardim edebilecek var mi ?

Tam ekranda çalıştırmadan dene. Bunun için, Steamde kütüphanende cs go ya sağ tıkla özellikler de. Çalıştıma seçeneklerine bas. Daha sonra aşağıdakini aynı şekilde - dahil yaz.
-windowed

Daha sonra oyunu başlat.

Dragonice

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tam ekranda çalıştırmadan dene. Bunun için, Steamde kütüphanende cs go ya sağ tıkla özellikler de. Çalıştıma seçeneklerine bas. Daha sonra aşağıdakini aynı şekilde - dahil yaz.
-windowed

Daha sonra oyunu başlat.

Eyvallah . Oyun açıldı windowed da oynuyorum ancak bunu düzeltmenin bir yolu yok mu ?

Dragonice

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyun ayarlarından çözünürlük ayarlarını masaüstü çözünürlüğüyle aynı şekilde ayarla.

Masaustu cozunurlugu cikmadi ama seceneklerden tam ekran pencereli yi sectim oyun hem tam ekran oldu hem de hata vermedi . Yardim eden herkese tesekkurler