It's My Life
Öğrenci
Cougar Vortex PWM Fanlar ve SilverStone PWM Çoklayıcı nasıldır ?
Çoklayıcı ile Sys_Fan portuna bağlarsam sıkıntı yaşar mıyım ?
Çoklayıcı ile Sys_Fan portuna bağlarsam sıkıntı yaşar mıyım ?
Akasa Viper-R baktım ama 145mm olduğu için kasada sorun çıkıyor Corsair 270R üst tarafa takınca Bütçe 60-65TL arası 3 Adet Alacağım fazla çıkamıyorum fiyattaMerhabalar,
çoklayıcı güzel fakat fan için aynı durumu söyleyemem. Bütçeniz nedir?
Kasa içi sirkülasyon için takacağımSoğutucuya mı takacaksınız? Yoksa kasa içi sirkülasyon için mi?
Teşekkür ederim öneriniz için ama Corsair AF120 ye bakmıştım ama 1500rpm de 52cfm hava üflediği yazıyor sitelerde Cougar 1500rpm de 119.8cfm yazıyor o biraz kafamı karıştırdı bide Cougar Alman markası diye biliyorum forumlarda da şikayet görmeyince kötü bir fan mı buBütçeni biraz daha arttırıp ledli veya ledsiz olmak üzere şunu almanı öneririm:
CORSAIR AIR SERİSİ AF140 140MM BEYAZ LED FAN
Aslında Cougar'da güzel fakat sesinden şikayetçi olabilirsiniz. Ayrıca deneyimlerime göre konuşuyorum... Kağıt üstünde CFM değeri o şekilde verilmişi olabilir fakat pratikte işler değişebilir...Teşekkür ederim öneriniz için ama Corsair AF120 ye bakmıştım ama 1500rpm de 52cfm hava üflediği yazıyor sitelerde Cougar 1500rpm de 119.8cfm yazıyor o biraz kafamı karıştırdı bide Cougar Alman markası diye biliyorum forumlarda da şikayet görmeyince kötü bir fan mı bu
Haklısınız teşekkür ederimAslında Cougar'da güzel fakat sesinden şikayetçi olabilirsiniz. Ayrıca deneyimlerime göre konuşuyorum... Kağıt üstünde CFM değeri o şekilde verilmişi olabilir fakat pratikte işler değişebilir...