Connection timed out hatasının sebepleri sizce neler olabilir?

Windows Server 7

6801.winmain_win7m3
Reaksiyon puanı
559
Merhaba, ben bir siteden dosya indiriyordum. Fakat 303 MB'a geldikten sonra bağlantı kesildi. Tekrar bağlanmaya çalıştığımda ise "Error Connection Timed Out" hatası verdi. Bunları görünce bu hatanın benden kaynaklı değil, sunucuyla kaynaklı olduğunu öğrendim. Peki sizce bunun sebebi DOS/DDOS saldırısı mıdır? Yoksa başka bir şey midir? Burada benim yapabileceğim bir şey var mıdır?

bandicam 2020-04-07 21-22-10-949.jpg

bandicam 2020-04-07 21-54-32-766.jpg

Kusura bakmayın, website hataları ile ilgili olan bir konu kategorisi göremedim ben. Bu yüzden bu kategoriye açtım.

Windows Server 7

6801.winmain_win7m3
Reaksiyon puanı
559
Ne sitesi bu açıklar mısınız?
Abandonware (Eski, kullanılmayan yazılım) sitesi anlamına gelmektedir. Oranın FTP sunucusunda aradağını bulabilme ihtimali var. Ancak müzik, film, video gibi medya dosyaları arıyorsan, onları bulamazsın.
Bu konuda ilk başta siteyi sevmiyordum. Ancak sonradan sevmeye başladım. Ancak o konudaki diğer siteyi halen sevmiyorum. Nedense işletim sistemi ISO'su indirirken site çöktü. Bu çökmenin sebebi DDOS olabilme ihtimali var mı? Orası korsan değil, çünkü oradaki Windows ISO'ları orijinal. Hepsinde bir süre sonra ürün anahtarı isteyecek. Orada sanırım crack falan paylaşılması yasak zaten diye biliyorum.