Halil21
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
Arkadaşlar pubg mobile de config kullanarak fps artırmak telefon için zararlımıdır ör 20 fps i 45 fps yapmak telefona zarar verirmi ne gibi zararlar verir
Cihaz ne?
Huawei p20 liteCihaz ne?
Orta ayardaOrjinalinde kare hızı en fazla ne veriyor?
Peki fps i 40 45 te Bi şekilde yapamazmıyım kalıcı olarakCihaz zorlayarak 30 fps yani yüksekte açarsın. 45 veya 60 açarsın ama telefon 3 dk sonra kendini kısıtlar 20 fps e düşer
Arkadaş kalıcı olarak olsa kimse yeni oyun için cihaz almaz ki. Sen diyorsun ki araba 180 basıyor 300 le gitmez mi? Bende bayır aşağı 200 yaptırırız diyorum sen olmaz 300 düz yapsın diyorsun. O zaman yeni cihaz alcan hiç ardına bakmıcan
Abi sakin ne kızıyon belki vardır diye düşündümArkadaş kalıcı olarak olsa kimse yeni oyun için cihaz almaz ki. Sen diyorsun ki araba 180 basıyor 300 le gitmez mi? Bende bayır aşağı 200 yaptırırız diyorum sen olmaz 300 düz yapsın diyorsun. O zaman yeni cihaz alcan hiç ardına bakmıcan
Halilim kaç kere söylücem aynı şeyi olsa ben seni yorar mıyım al kardeşim hemen kullan derim ama yok malesef. Kızmadım sadece söylüyorum aynı şeyi tekrar tekrar soruyon ?Abi sakin ne kızıyon belki vardır diye düşündüm