Kaansenn34
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 680
Kim olduğunu çözemediğim ve hala daha merak ettiğim isimdir.
anonim olmak yerini belli etmemeyi gerektirir...Yanlış hatırlamıyorsam Ankara Yenimahalle'de oturuyordu.
Soruyorum.Sen kimsin??Benim Hesabımda eski beni de sorun
Önceden siz demiştiniz diye hatırlıyorum.anonim olmak yerini belli etmemeyi gerektirir...
yok içinden geçmek dışında hiç gitmedim Ankara'ya ...Önceden siz demiştiniz diye hatırlıyorum.
Antalyada bulundunmu pekiyok içinden geçmek dışında hiç gitmedim Ankara'ya ...
Yanlış biliyormuşum. Aklımda nedense öyle kalmış.yok içinden geçmek dışında hiç gitmedim Ankara'ya ...
bulunmadım... Erzincan,ŞanlıUrfa da bulundum 20 yıl önce. ayı bile sevdim...Antalyada bulundunmu peki
Ayı sevmekbulunmadım... Erzincan,ŞanlıUrfa da bulundum 20 yıl önce. ayı bile sevdim...
benlik değil durum yazan eleman diğeri ileadını çizmişsin belki...
Sivas? sırası ile yazın beyler illa bir şehirde bulundum diyecekbana diyorsan ben kim şahir pşöak kim? İstanbul'a gitmedim zaten üşenirim...
seni güldürdügüme sevindim kızgın yerine gülücük atarsın artıkbana diyorsan ben kim şahir pşöak kim? İstanbul'a gitmedim zaten üşenirim...
Konfik:Ne yapmak istediğini çözemediğim bir kişidir kendisi. Ne zaman bir konuya cevap yazsam anında kızgın emojisi atıyor. Bir de konularla alakasız abuk subuk tarzanca türkçesi ile cevaplar yazıyor cidden anlamıyorum ne yapmak istediğini. O kadar mesajı da nasıl kasmış hayret.
alıngan teyzeler çoğalıyor sadece ifade o kötü değil bizim kedi onun canlısını yapıyor... eve girmesine izin vermediklerinde... solak kedisi kucakta durmak istiyor...Konfik:
Konfik görememiş mesajını, onun yerine atayım dediydim, Gamzeli