Concord tablet

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
CgAZ9BD.jpg

Şok Şok Şok 512Mb ram ,Klavyeli , tuşları bile var , ayrıca Çine gitmenize gerek yok, türkiye 2 yıl garantili

Bir laptobun yapabileceğinin daha fazlası Bu tablette ,
Laptobunuzun şarjı kac saat yetiyor ? 1 Saat değilmi İşte bu tablet 1 güne kadar kullanma ömrü sunuyor,

1129 TL değil sadece 929 Tl

(Not : Bu kadarda insanlar kandırılmaz , reklamı dinlediğimde kendimden utandım dogrusu, ben bu fiyata nexus 7 , ıpad 3 alırım

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hele geceleri bir eleman çıkıp öyle bir anlatıyorki görende,Galaxy Note 10.1,Nexus 10,Nexus 7,İpad falan tanıtıyor sanar.

Bedava verseler yine almam.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Hele geceleri bir eleman çıkıp öyle bir anlatıyorki görende,Galaxy Note 10.1,Nexus 10,Nexus,İpad falan tanıtıyor sanar.

Bedava verseler yine almam.
Benim ablam aldı yemin ederim yüzüne bakmıyor , wifi özelliği bile çalışmıyor var ama çalışmıyor, Öyle ballandıra ballandıra anlatıyorlar ki Seninde dediğin gibi :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ellemeden dokunmadan iyice bir kurcalamadan hiç bir ürünü almam

secota

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O ballandıra ballandıra anlatan eleman bi de muadilleri 3 bin tl diyo. Çok saçma bu ya, 7 inçlik çok dandik bi tabletin muadili nasıl 3 bin lira olur? 3 bin liraya tablet yokki bi kere.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
O ballandıra ballandıra anlatan eleman bi de muadilleri 3 bin tl diyo. Çok saçma bu ya, 7 inçlik çok dandik bi tabletin muadili nasıl 3 bin lira olur? 3 bin liraya tablet yokki bi kere.
Piyasadaki en iyi tablet ıpad 4 onun fiyatı 16gb wifi 1400tl Bende anlamadım insan 400 filan derde hani neyse inanır inanan adamda 1129 tl filan iyice kafayı sıyırmışlar

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bide en son şirketle olan şahsi münesebeti nedeni ile 150 adet daha kota verdiğini söylemesi yokmu.... ifrit ediyor :)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[video=youtube;EAC8PVeTeOU]http://www.youtube.com/watch?v=EAC8PVeTeOU[/video]

4.0.4 ötesi yok zaten diyor.:D

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
239tl ye mis gibi smarttab var hb da 1gb ram dualcore işlemci bildiğimiz normal usb2.0 girişi de var otg kablosuna ihtiyacınız yok

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
eleman öyle bir anlatıyo bu aleti bir tek apple bile bizden alıyor abi demediği kalıyor reklamda

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
yazarken concord yazacaksınız dıyor ya :D :D

DAMLASİNEM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese merhaba öncelikle bir çok insanın yorumunu okudum ve bende kendi karşılaştığım bazı sorunlar oldu bunlar başta yazılım sisteminin çökmesiydi bu durum için çağrı merkezini arayıp ( 0342 324 39 39) bununla ilgili gerekli bilgi talebinde bulundum gerçekten çok hızlı bir şekilde çözüme kavusturup cihazım için uzaktan yardım yapılarak tabletimin sorununu çözüme kavuşturdular bu durum için concord çağrı merkezine teşekkür ederim

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Windows 8 Pro tabletler 3 bin lira sadece.
Ek olarak concord tablet alınmaz.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Povurpoint açamıyormuş 3000 TL'lik tabletler.. Nerede satılıyorsa görmek lazım 3000 liralık tableti. Sahtekar herifler...

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de adamın söylediklerine inanmıyorum ama adam etkiliyo baya. Mesela gece denk geldiğimde yarım saat falan izliyorum. Sihir gibi lan :D

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu adamı 2 defa izledim Bir çift Sözü vardı

Kalite 10 kat artacak fiyat aynı kalacak.

Bunu bence çekerlerken adam yanlıs soylemıs Fiyat 10 kat artacak KALİTESİZLİK aynı kalacak demesi lazımdı.
Böyle insanları kandırmaya çalışıyorlar işte o tableti bana ustune para verseler dahı almam sağlığıma zarar SAR değeri allah bilir kaçtır...

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bunlar televizyonda çıkınca bi güç sizi onu izlemeye zorluyo ve izliyosunuz tabi adam kazıklamaktan başka bir şey yaptıkları yok

yigit35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
concord tablet ne ya adında hayır yok onun yerine ipad mini 16gb wi-fi vatan'da kampanyalı 747 tl ay sonuna kadar ben alacaktım fakat parayı toparlaştıramadım :D gerçekten televizyonda eşya satanları shiftdelete.net'e inceleme yapması için çağırmak lazım sanki ipad anlatıyo adam ipad 4'ü anlatsa artık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya yemin ederi ki bu kadar adi bir şey yok çin malı alsam bu kadar üzülmezdim daha bir haftadır internete bile girmedim sahte okey oynadm dondu açılmadı