Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar bnde tvden gorup aaldım ve memnunum face uzerınden oyun bıle oynanıyor kotu yorumlar gormustum ona ragmen aldım ve cok memnunum 300 liralik bi tapletten ne beklıyorsunuz ki... bnce fıyatına göre gayet iyi bnm model C-704 ben begendim alıp almamak size kalmış
merhabalar bende smartpad 7 den aldım kardeşim için ürünü karne hediyesi olarak aldım gayet kullanışlı şuan kullanıyor herhangi bir sorun da yok şuan için tavsiye edebilirim
bu ürünü ballandıra balllandıra anlatan adamın ürünle alakası yok. pazarlama yapıyor. atıp tutuyor. 3 liralık usb çoklayıcıyı son teknoloji harikası ürün diye tanıtan adamdan ne beklersiniz. alıp kullanamayanlar bin pişman. kanalturk'te izledim.
adam gece showtvde tanıtım yapıyor. banttan yayın olduğunu kendisi de söylüyor zaten. 300 kişi için kampanya başlattı bir süre sonra (banttan yayında) arama sayısının dolduğunu bildirip 150 kişilik ek kampanya başlattı. satış yaparken bu kadar salak yerine konuluyoruz birde alırsak vay halimize dedim. ha unutmadan firma malına çok güveniyormuş 2 yıl arkasındaymış garanti veriyormuş. yasal garantiyi cebinden veriyormuş gibi davranıyor yahu.
aldığımıza eşşekler gibi pişmanız. Telefonları yemek tatilleri dışında sürekli meşgul. Hani olurda düşerse de beklemeye alıp yine açmıyorlar. Son derece İş ahlakından uzak olan bu firma sinirlerimi acayip derecede bozdu. Lanet olsun aldığımız güne...
Topluca mahkemeye vermek lazım bunları çok düşündüm almayı iyi ki almamışım bune ya ürün arızalı çıkarmış yapılmadan gönderilir dile getirilnce siteden uzaklaştırlır. 200 lira için falan farketmez bence mahkemeye verin.
Bu konuda bende birkaç şey yazmak istiyorum. Bu tablet,n benzerinden dün bir müzik kanalında görme şerefine eriştim. Eğer canlı yayınlamadılarsa tam bir facia.
1. Hanfendi tablet tanıtıyor, bu arada okeyi çok severmiş okey oyunu açtı ve yan tarafa okey attı, ondan sonrada bu bilgisayar neden gülüyor diyor, ya salağa yatıyor, yada milletle dalga geçiyor.
2. Yaklaşık 4-5 defa klavyeden yazı yazmaya çalıştı, ama klavye çalışmadı
3. Face ye bağlanmaya çalıştı sistem error verdi
4. Video oynatmaya çalıştı oynayana aşkolsun sistem dondu oynatamadı
5. Tabletin yanında ayakkabı mouse bedava (çok alakalı ikisi)
6. Hediye verdiklerinin fiyatı: Ayakkabı 59, mouse 30, kılıf 80 etti 169 TL. Tablet 189 tl. Kaçmaz dimi çünkü tablet 20 tl ye geldi
7. Açtığı oyundan çıkmaya çalışıyor ama nafile bir süre çıkamadı
Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Ama bu türden yorumların bu tarz milleti kandırmaya yönelik pazarlama tekniklerini bir nebzede olsa açığa çıkaracağına inanıyorum.
Bende aldım tablet ve markası belli. Tamam 180 Tl ye AVM den. Ama bile bile aldım. Bunlar gibi yok 1289 TL yok 3000 TL yalanlarına kanarak değil.
dediğiniz gibi bu fiyata alınabilecek en iyi tablet ama daha onceden tablet kullananlar veya bilenlerin ihtiyacını pek hızlı gidermez bende samsung tab 2 10.1 var gayet memnunum bunla kıyaslanamaz derecede iyi ama fiyata göre güzel bir tablet yapmışlar. alanlara şimdiden hayırlısı olsun
kardeşim bende silver edition aldım. hiç memnun değilim internet sorunu var sürekli programlar hata veriyor. aldıgımın 2 günü geri vermeye karar verdim firmaya hiç bir şekilde ulaşamıyorum. net ulaşabileceğim başka numaralar varsa gönderirseniz sevinirim. tavsiye etmiyorum bu tableti
Arkadaşlar televizyondan tablet almayın hatta elektronik hiçbir cihaz almayın, ucuz tablet alacaksanız bu işi gerçekten yapan, teknik servisi olan karşınızda sözlü yada yazılı muhattab bulabileceğiniz firmalardan alın. Kısacası mağazalardan satın alın.
Çin tablet deyimide yanlış sonuçta ıpad de Çin'de üretiliyor. !
bu tarz firmalar tahtakalenin bağrından çıkmış firmalar, al-sat al-sat yada vur-kaç taktiği ile iş yapıyorlar.
Benden size abi tavsiyesi...
ben bunun reklamına bayılıyorum ya. gecenin bir körü televizyonda çağrı'yı görünce kilitlenip kalıyorum. Ürünü bilmem ama reklamını tavsiye edebilirim.
Arkadaşlar 2012 Eylül ayı içerisinde Concord SmartPad8 tablet aldım; O gayet memnun kullanıyordum, ilk arızalana kadar. Tabletde ki sorun YBB den PC ye bağlanmama, USB den 3G modemle bağlantı kuramama ve şarj sorunu yüzünden, gece boyunca bıraktığınız şarjda mavi ışı ya fasılalı yanıp sönüyor hoparlarönde çızırtılar geliyor veya hiç şarj olmuyor. İlk servise gidişinde dedim hallolur gönderiyorsunuz firma telefonları meşgul ulaşamıyorsunuz. Tablet geri geldi onarımı bitmiştir diye Tüm bu esnada gönderim, bekle kargo süresi 20 günü buluyor. Tablet geri geldi arıza devam muhtelif telefonlar uzun beklem sürelerini aştım Tableti geri gönderdim. Eee tabi yine 20 gün tablet yine onarıldı cümleleri arıza yine aynı. Sonra Etkili ve yetkili bir kişi ile görüşmek istediğimi belirttim Dilara Hanım'a bağladılar. Dilara Hanım yenisi ile değiştirme taahhütünde bulundu kargo içerisinde benim dikkatime ilgili notu yazın dedi. Aynen öyle yaptım, Yine bir 20 gün bekleme Benim eski tablet geri geldi şarj olmuyor, USB bağlantısı nafile çalışmıyor. Şaka gibiydi, Ya bu firme yetkililerinin şirket Politikası bu şekilde bezdirme yöntemini benimsemişler, yahut Teknik servis alt yapısı yetersiz, hepsini boş veriyorum Yönetici Dilara Hanım'la görüşmeme istinaten, hala arızalı şarj olmayan, USB tanımayan bir Concord SmartPad8 var elimde, Hepsi bir yana Firma Profilinde mevcut adrese sorunumu mail attım kimse geri dönüş yapmadı. Telefonlarına ulaşılmıyor. Siz siz olun bir daha düşünün, Ben şu an yeni bir tablet Turkcell MaxiIQ aldım, Firmayı, Yetkililerini, Teknik Servisini de Allah'a havale ettim. İlçe Kaymakamlığında Tüketici köşesine de baş vurdum. Tüm arkadaşların bilgilerine; Saygılarımla.
Fiyatı ucuz tablet almak istiyorsanız Teknoloji marketlerde bu fiyattan daha ucuz tabletler var. Onlarında kalitesi belli ama en azından aldığınız yerde belli,
tekno marketlerden aldığınız tabletler belli kriterlerden geçmiş oluyor.
Belki bu fşyata çıplak tablet alırsınız ama aldığınız marka model bellidir. Concorde gibi markalar ucuza tablet getirip sattıktan sonra ceketini alıp giden markalardır. Kısacası al*-sat modelinde çalışırlar. Ben tekstilciyim tekstil işi yaparım. Herkes kendi işini yapmalı, teknoloji kelimesinin ingilizce yazılışını bilmeyen bu firmalar yüzünden insanlar mağdur oluyor. Satın almayın-aldırtmayın. Türkiye çöplüğe dönüşmesin.
Bu concord un hiçbirisi beş para etmez..!
milleti kazıklıyorlar sadece..
reklamlar herşey yalan..!
adam gibi garantisi bile yok..!
giden cihaz gelmiyor.!!!
5 para etmez uzak durun çin üretimi mallardan. kutu içeriği zengin diye satılmaya çalışılıyor. ama tablet kutu içeriğinden ibaret değil. beni çileden çıkartıcaksa aldığım ürün, almanın ne anlamı kalır. alcaksanız basın parayı alın kaliteli bi tablet
Concort markasını ilk defa duyuyorum şimdi almayalım desem dert alalım desem ayrı bir dert ben alacak ayda almayacak olanlara diyorum ki malın ucuzunu nereye gidersek gidelim abarttıkça abartarlar gece sabaha karşe tv de reklamını yaparlar o yüzden paranı seviyorsan zevkine düşkünden hele ki bu ikisi olupta birde iyisi olsun dersen bemde sana şunu derim ucuz etin yahnisi olmaz aldanıpta bu fiyata bu zamamde ıpad alınmaz ister İnan ister inanma ama hepsi chin işi benden söylemesi.