Concord SmartPad7 8GB 7" Tablet PC Hakkında

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben kullanıyorum bu fiyata gayeet güzel muhatablarıda çok güzel ilgileniyor

concord c 708

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de var concord tablet c 708 3 g ustteki 06-12-2014 de aldim 1 hafta sonra zor sarj olmaya basladi degisik pozisyonlara getirip tableti ve kablosun la ugrasip bazen doldurabiliorum bazende dolmuyor sarj in ucu tablete tam bile oturmuyor orjinal ve 0 olmasina ragmen cihazlar ve sarj
Bazende doluyor gozukup dolmuyor.
Sarja takıp da kullanmak zaten hayal oldu flash bellek takinca oluyor onun kablosunla da denedim udb kablo alip adaptore taktim magazada oldu %1 artti eve geldim olmadi eski kabloyu takiorum % 1 artiyor sonra artmamaya basliyor sabaha kadar duruyor genede dolmuyor doluyor gozukse dahi adaptore kulagimi dayadim tuhaf sesler cikartiyor sarj aninda daha da tuhaflasiyor sesler giris sarj ucunu eziyor bazen sokete zarar vermisdindir diyorlar telefonda sorunca napicam bilmiyorum
Tuncmatik sarj aleti var usb onu mu denesem
Sarj oluyor ac diyo kitabinda tabletin dc sarj girisi yaziyor hic bi sey anlamadim yardim edin lutfen Servise yollayin dediler yollamasam mi bosuna para mi alcaklat garantili mala

S

SDN Okuru

SDN Okuru
neus 7 alin diyenlere de kopuyorum. nexus 7 199 dolar degil!!! nexus serilerinin tamami ulkemizde pahali dahasi avrupa fiyatlari da cok ucuz degil. nexus 7 boyle ucuz tabletlerin muadili degil. orta ust seviyede muadil olabilir. Her seye nexus diyor millet hayret bir sey.

Reaksiyon puanı
16,128
http://www.teknosa.com/urunler/125044809/lenovo-a7-30-7-1g8gb3gandroid
125044809-1-lenovo_a7_30_7_1g8gb3gandroid.jpg
125044809-2-lenovo_a7_30_7_1g8gb3gandroid.jpg
125044809-4-lenovo_a7_30_7_1g8gb3gandroid.jpg

bu lenovo 3gli ve tel özelliği de var daha iyi 300lira.

Concord Teknoloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli Concord kullanıcıları yalan yanlış ve karalama için yapılan yorumlara itibar etmeyiniz.

Concord ile ilgili tüm soru ve sorunlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Concord 21 yıllık bir şirkettir.

Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadır.

Saygılarımızla

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lütfe şirketimizle irtibata geçin yardımcı olunacaktır.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/concord-smartpad-3g-7-tablet-pc-telefon-144526927
Çok daha gelişmiş bir üründür

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Bu concord bir teknoloji kanali tarafindan duzenbazliklari ortaya cikarilan marka degilmi :D hatta mahkemeye vermisti videoyu :D gercekler belli almayin aldirmayin su markayi.

Concord Teknoloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Concord 21 yıldır vardır var olmaya devam edecektir.
Yalan yanlış video yayınlayanlar öncellikli olarak adalet karşısında sonrada Allahın karışına çıkaacaklar.
Teknoloji sitesi dediğiniz video yayınlayan firma para için, karalama için yapıyorlar. O işten haram para kazanmaya çalışıyorlar. Firmamızdan da para talep etmiş ancak ortada bir sıkıntı olmadığı için avukatlarımızca kabul edilmemiştir.Mahkemece önce video kaldırılmış sonrada tutuklama talebi yapılmaktadır.En son hacize gidilecektir. ve dahası da firmamızca yapılacaktır. Bilginize değerli o firmanın çalışanı.

Değerli concord kullanıcıları soru ve sorunlar için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

300 kişilik ekibimiz 25.000 m2 fabrikamız ve 21 yıllık geçmişimizle işlerini en iyi şekilde hakkıyla yürütmektedir

Saygılarımızla

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
[MENTION=56985]Concord Teknoloji[/MENTION] öncelikle benim o firmayla daha dogrusu kanalla uzaktan yakindan alakam yok. Onlar vesilesiyle kendim gordum herseyi. 300 tl'lik tableti sitenizde 1000tl gosterip diger kanallarda "aslinda 1000tl size 300tl" diyordunuz. Hala oylemi bilmiyorum. 1'i 1000 gosterip milleti kandiriyorsunuz. 21 yildir var olmaniz birsey degistirmiyor tuketiciyi kandirdiginiz surece bana sakin adaletten bahsetmeyin. İnsallah daha buyuk sirketlerde kimseyi kandirmadan satislarinizi goruruz.

İyi günler.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Değerli Concord kullanıcıları yalan yanlış ve karalama için yapılan yorumlara itibar etmeyiniz.

Concord ile ilgili tüm soru ve sorunlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Concord 21 yıllık bir şirkettir.

Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadır.

Saygılarımızla

Lütfe şirketimizle irtibata geçin yardımcı olunacaktır.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/concord-smartpad-3g-7-tablet-pc-telefon-144526927
Çok daha gelişmiş bir üründür
Buradaki ürün linkini sitenizden vermeniz gerekirdi, profesyonellik bunu gerektirir.

Reaksiyon puanı
16,128
Buradaki ürün linkini sitenizden vermeniz gerekirdi, profesyonellik bunu gerektirir.

en azından hediyeleri iyi de bendeki dark evotab 3g 7220'ile aynı biraz daha güzel görünüyor.
144526927_tn70_0.jpg

telefon özelliği de var görüntülü konuşma var 3g ile ve data ile hangouts vs. ile.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Neyse hazır konusu açılmışken bu concord sitesinde bulunan global bölümünün linkini atıyım. Bakın bakın :D uçak firmasından tut bebek arabasına kadar herşeyi üretiyorlar :D ne garip işler değilmi :)

http://www.concord.com.tr/global.php

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Neyse hazır konusu açılmışken bu concord sitesinde bulunan global bölümünün linkini atıyım. Bakın bakın :D uçak firmasından tut bebek arabasına kadar herşeyi üretiyorlar :D ne garip işler değilmi :)

http://www.concord.com.tr/global.php
Bir firmanın bir sürü şey üretmesi gayet doğal. En yakın örnek samsung biraz araştırırsanız görüceksiniz samsungun dozerleri, kamyonetleri vs.. de var telefonu, televizyonu vs.. ürünleri de.
Karalama niyetinde yazmışsınız bunu ama çok yanlış bir mantık yürütmüşsünüz.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Bir firmanın bir sürü şey üretmesi gayet doğal. En yakın örnek samsung biraz araştırırsanız görüceksiniz samsungun dozerleri, kamyonetleri vs.. de var telefonu, televizyonu vs.. ürünleri de.
Karalama niyetinde yazmışsınız bunu ama çok yanlış bir mantık yürütmüşsünüz.

Hocam girip bakmamışsınız belli. Bi girermisiniz mesela concord jet'e. sitesi bile yok. Hepsi ismen olan uyduruk şeyler. Webarvhive tarzı bir site aracılığıyla bişeyler gösteriyor dandirik bir site. diğerlerinde de çoğu açılmıyor zaten.

Reaksiyon puanı
16,128
tersane işinde samsung var hatta ondan daha garip marka hyundai dünyanın enbüyük tersanesi onun çünkü o monitör,tv ve bir sürü şey üretiyor...
[video=youtube;MUDJGTfp4BI]http://www.youtube.com/watch?v=MUDJGTfp4BI[/video]

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Hocam girip bakmamışsınız belli. Bi girermisiniz mesela concord jet'e. sitesi bile yok. Hepsi ismen olan uyduruk şeyler. Webarvhive tarzı bir site aracılığıyla bişeyler gösteriyor dandirik bir site. diğerlerinde de çoğu açılmıyor zaten.
Bakmamıştım evet hata yapmışım ama böyle düşünmeniz yanlış yani ülkemizde ne firmalar var sanayi rafı üretiyor bir yandan bir yandan sineklik yapıyorlar vs.. çok çeşitli alanlarda üretim yapabilir firmalar. Concorda gelecek olursak bu durumun siteyi yapan yazılımcının mı yoksa firmanın mı yanlışı olduğunu biz bilemeyiz. Siteyi karıştırdıkça sadece firma daha çok batıyor gözümde yalnız açık söyliyeyim ben bakıyordum tabletlerine alma hevesim vardı şimdi pek yok. Ne kadar kaliteli/kalitesiz üretim yapsın bir firma tanıtımını ve müşteriye olan görünümünü ne kadar iyi yaparsa o kadar güzel görünüyor.

Concord Teknoloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar karalamakla bir yere varamayacağınız biliyorsunuz. Ciddi anlamda bir taneniz Concord kullanıcısı olsaydınız şimdi teşekkür ederdiniz.Sorunu olan arkadaşta varsa lütfen bizimle irtibata geçsin.

Fiyat kampanyaları zaman zaman olmaktadır.Bunlar gayet normaldir. Sizlerde biliyorsunuz ki sattığınız markalarda da geçerlidir. fiyat indirimleri olur. Lansmanlar olur. Model geçer fiyatlar düşürülür.Yeni model gelir tanıtmak adına 100 tane kadar yapılır vs.her markada olur kimi 100 indirir kimim 500 TL

Önemli olan burada gözden kaçırdığınız. hangi marka olursa olsun

Ürünün arkasında mı
Sürekliliği var mı
Yeniliği yapıyor mu
21 yıl önce vardı bugün yok mu
hizmette yardımcı oluyor mu

Evet arkadaşlar işte Concord budur. Allahın izniyle daha da iyi olacak.Sizler buralara boş yazılar yazacağınıza kendi markanız için daha çok çalışın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn c-704/8gb aldım 4 senedır kullanıyorum hc bır sıkıntısını gormedım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şimdi bizim şehirde yetkili yeri var ordan alayımmı almayayımmı

mlym18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
concord servis tablet benımde dılım yandı. servis berbat. İnşallah batarda bu milletin hakkı cıkar kısa zamanda