S
SDN Okuru
SDN Okuru
şiferyi açamıyorum
Buradaki ürün linkini sitenizden vermeniz gerekirdi, profesyonellik bunu gerektirir.Değerli Concord kullanıcıları yalan yanlış ve karalama için yapılan yorumlara itibar etmeyiniz.
Concord ile ilgili tüm soru ve sorunlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Concord 21 yıllık bir şirkettir.
Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadır.
Saygılarımızla
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Lütfe şirketimizle irtibata geçin yardımcı olunacaktır.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/concord-smartpad-3g-7-tablet-pc-telefon-144526927
Çok daha gelişmiş bir üründür
Buradaki ürün linkini sitenizden vermeniz gerekirdi, profesyonellik bunu gerektirir.
Bir firmanın bir sürü şey üretmesi gayet doğal. En yakın örnek samsung biraz araştırırsanız görüceksiniz samsungun dozerleri, kamyonetleri vs.. de var telefonu, televizyonu vs.. ürünleri de.Neyse hazır konusu açılmışken bu concord sitesinde bulunan global bölümünün linkini atıyım. Bakın bakınuçak firmasından tut bebek arabasına kadar herşeyi üretiyorlar
ne garip işler değilmi
http://www.concord.com.tr/global.php
Bir firmanın bir sürü şey üretmesi gayet doğal. En yakın örnek samsung biraz araştırırsanız görüceksiniz samsungun dozerleri, kamyonetleri vs.. de var telefonu, televizyonu vs.. ürünleri de.
Karalama niyetinde yazmışsınız bunu ama çok yanlış bir mantık yürütmüşsünüz.
Bakmamıştım evet hata yapmışım ama böyle düşünmeniz yanlış yani ülkemizde ne firmalar var sanayi rafı üretiyor bir yandan bir yandan sineklik yapıyorlar vs.. çok çeşitli alanlarda üretim yapabilir firmalar. Concorda gelecek olursak bu durumun siteyi yapan yazılımcının mı yoksa firmanın mı yanlışı olduğunu biz bilemeyiz. Siteyi karıştırdıkça sadece firma daha çok batıyor gözümde yalnız açık söyliyeyim ben bakıyordum tabletlerine alma hevesim vardı şimdi pek yok. Ne kadar kaliteli/kalitesiz üretim yapsın bir firma tanıtımını ve müşteriye olan görünümünü ne kadar iyi yaparsa o kadar güzel görünüyor.Hocam girip bakmamışsınız belli. Bi girermisiniz mesela concord jet'e. sitesi bile yok. Hepsi ismen olan uyduruk şeyler. Webarvhive tarzı bir site aracılığıyla bişeyler gösteriyor dandirik bir site. diğerlerinde de çoğu açılmıyor zaten.