Concord Mobile E97 İnceleme

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Birden fazla cep telefonu hattınız varsa, iki adet telefon taşımanız şart değil. Concord Mobile E97, çift SIM kart desteği sağlayarak sizi bu zahmetten kurtarıyor.

GSM operatörlerinin birçok farklı tarifeye sahip olması kullanıcıların da birden fazla hat kullanmalarına yol açıyor. Aynı anda iki adet cep telefonu taşımak zor olduğundan çift sim kartlı modeller ilgi görüyorlar. Concord Mobile'ın E97 adlı modeli de çift sim kart çalıştırabilen bir cep telefonu. Ürün ile iki sim kartın hattını da aynı anda kullanabiliyorsunuz. Bunun dışında MP3 çalma, Bluetooth, FM radyo, 2 MP kamera ve TV alıcısı gibi özelliklere sahip olan Concord Mobile E97'nin detaylarını aşağıdaki videoda görebilirsiniz.

[SDNTV]2009_12_01_Concord_mobile_e97[/SDNTV]

cozar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun tanıtımından çok karaması gibi bir inceleme olmuş :) %51 negatif yönler incelenmiş. zanneettim ki iyi bir ürün tanıtılıyor

keslok

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Şık görünümü var güzel. Tv alıcısı var çekmiyor, menüsü var kullanışsız, tuşları var basmıyor, iki sim kart takabiliyosun ama b kartta özellik sınırlaması var :):):):) Güzel bir tanıtım hemen alasım geldi valla :):):)

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
İyiye iyi, kötüye kötü demek lazım, değil mi? :)

mehmetsayin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlatan arkadaş çok kötü anlatmış bence harika bir cihaz

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Telefonu 2 arkadaşıma getirtdim ikisininde dile getirdiği artıları ve eksileri ise:
+Tv'si gerçekten çok kaliteli
+Şarjı uzun gidiyor
+Ses kalitesi fena sayılmaz
+Kamerası birçok nokia modeline göre daha iyi
+2 hafıza kartı slotunada 2gb takarak 4gb ye ulaşılıyor.

Eksileri ise
2 arkadaşımda telefonu sadece 2 gün kullanabildi ve direk garantiye gönderdiler, Ortak sorunları ise kapanıp açılması,kamerasının kesinlikle 2 mp olmaması bura firma tüketicileri kandırıyor. vga çekim yapıyor aradım servisi sordum cevap veremediler üzerinde dahi 2 mp yazan bir telefon neden vga çeksin?
Diğer arkadaşımda ise aldığında 2 bataryasıda 1 gün bile gitmiyor şikayeti ile servise gönderdi ve sorun düzeldi

Ben bu telefonu önermiyorum. Concord firması ile kesinlikle çalışmayınız. İşlerini yapımıyorlar, Ve şuanda kamerası yüzünden arkadaşım tüketici mahkemeinde dava açtı.
Yani telefonu alsanız dahi kesinikle birkez servise göndermeden tüm özelliklerinden faydalanamassınız.

mehmetsayin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hereve lazımda tabiki överler adamlar satmaya çalışıyor hangi satıcının ürününü kötülediği görülmüştür?

sizde haklısın ama nden bu kadar kötü anlatılmış ekrana gelmeseydi neden video çekilmiş anlatılıyor amaç nedir bu ürünü bende kullanıyorum çok özellikleri mevuct ve bahsedilemmeiş daha çok kötü oladak anlatılmış bece yakışmadı shifdeleteye

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
walla hocam 2 tane aldık 2sindede sorun bombaları çektik ama garantiden birisi geldi ve şuanda (2mp olmayan) kamerası haricinde diğer özellikleri müthiş çalışıyor. bakalım diğeri gelince nasıl olcak o yüzden videoyada birşey diyemiyorum ben ama şunu farkettim bnm başımı ağrıtan herşeyi söylemişler videoda.

Onkolik

Asistan
Reaksiyon puanı
7
sizde haklısın ama nden bu kadar kötü anlatılmış ekrana gelmeseydi neden video çekilmiş anlatılıyor amaç nedir bu ürünü bende kullanıyorum çok özellikleri mevuct ve bahsedilemmeiş daha çok kötü oladak anlatılmış bece yakışmadı shifdeleteye

Mehmet sayın arkadaşım gerçek ismin bumu ? Ne iş yaparsın Gerçekden çok merak ediyorum.

Alttaki bilgileri incelerseniz mehmet sayın isimli arkadaş Bugün bu video yayınlandıkdan sonra Siteye üye olmuş sonra gelmiş 4 msj yazmış bu 4 msj ıda aynı baaslık altında yazmış :)

Bu yüzden çok merak ediyorum nerede çalıştığını Kullananlar zaten söylüyor kullanmayın tavsiye etmiyorum diye. İnceleyen arkadaşda İyi kötü yanını soylemiş :))

mehmetsayin ÇevrimDışı
Üyecik

Son İşlem Zamanı: Bugün 17:44

İstatistikler
Mesaj Adedi
Mesaj Adedi: 4
Gün Başına Gönderilen: 4

mehmetsayin kullanıcısına ait bütün mesajları bul
mehmetsayin kullanıcısına ait bütün konuları bul
Genel Bilgi
Son İşlem Zamanı: Bugün 17:44
Rep: 0

Cemilaltas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu üründen kullanıyorum beyaz rengini gayet şık çift hat kamera 1gb kart mesela bunda yedek batarya çok özenli bir deri kılıfı var bence yazan arkadaşlardan analdığım birileri kötülüyor birilieri iyi diyor kendim kullanıyorum çok memnunum iyi tanıtılmamış

mehmetsayin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tanışmak güzeldir onkolik tanışırız bir gün,videoyu gördüm izledim giriş yapıp doğru yanlışları yazdım, bak ben kullanıyorum bu ürünü sen kullanmıyorsun sadece yazıyorsun bu renk değil ama beyaz bendeki eksi fazlasını yazayım bu arada iyi takip ediyorsun acep ne çıkarın var bundan 4 kere ilk kayıt falan filan :) herhalde başka işin yok :)
daha önce başka bir marka kullanıyordum çift hatlı ama hiç memnun olmadım marka kötülememek için ismini vermeyeceğim herkesin bildiği bir marka,
bu ürün geldi bana hb sitesinden içeriğinde 2 adet batarya + kılıf deri idi + 1gb kart + kulaklık şarj aleti + ve aklıma gelmeyen birşey daha nokia uyumlu ince uç aparat yani her yerde şarz edilir hoşuma gitti bu bence anlatılmalıydı :) + kamera fena değil çift hat güzel + kasası şık + web msn girebiliyorum + vs bu kadar tavsiyem biraz daha iyi kötü genel anlatılmalıydı sanki sadece kötü anlatılmak istenmiş gibi bir durum yoksa herkes kendi fikrini yazmakta özgürdür