Comodo yükleme başarısız hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Twin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarım da virüs var. Google Chorome kullanıyorum daha ana sayfayı açtığım gibi abuk susuk reklamlar ve resimler çıkıyor. Hele youtube'a girdiğim zaman resmen +18 siteye dönüyor youtube. Bu durumdan çok rahatsızım.

Comodo internet security kurmayı denedim kuruldu ama yükleme başarısız diyip diyip uyarı veriyor ve program açılmıyordu. Sildim mecburiyetten. Bunun sebebi ne olabilir?

Şimdi avira yükleyeceğim. Eset tavsiye etmeyin bir işe yaramıyor. Kaspersky iyi ama bir türlü aktif edemedim ne kadar lisans denediysem geçersiz ya da süresi sona erdi diyor. Avira'da baya tavsiye edilen bir program araştırdığım kadarıyla onun için avira kuracağım. Sizin comodo hakkında bir bilginiz varmıdır?

Pc özellikleri;
2 gb ram
win 7 32 bit
2,13 ghz
1 gb 128 bir erkan kartı

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Spy bot S&d kurup bir taratın çıkan zararlıları yok edin düzelebilir bu tür programları formattan hemen sonra kurup sistemi bağışıklamak gerek aslında antivirüs olarak Avast8 free yi öneririm 1 yıl bedava kullanılabiliyor şifre girilmiş veya crack lenmiş antivirüs kullanmayınız bir işe yaramazlar Spy bot ile yok edemezseniz avast ile başlangıç taraması yapabilirsiniz önerilerim bunlardır iyi akşamlar .

t66ty.jpg

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Malwarebytes ile de malware tam taraması yap.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bilgisayarınızda virus var ise zararlı kötücül yazılımlar sisteminize antivirus kurulmasını engelliyor olabilir Comodo uyarı vermesi bundan olabilir.

HİTMAN PRO programını indirip çalıştırın. Program sisteme kurulmadığı için mantık olarak zararlı yazılımlar herhangi bir sorun çıkartamayacaktır. Programı indirin ve tarama yapın virusleri bulup silecektir.

2z4cwlz.jpg

Daha sonra next(ileri) tıklayarak zararlıları kaldırınız...

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Spy bot S&d kurup bir taratın çıkan zararlıları yok edin düzelebilir bu tür programları formattan hemen sonra kurup sistemi bağışıklamak gerek aslında antivirüs olarak Avast8 free yi öneririm 1 yıl bedava kullanılabiliyor şifre girilmiş veya crack lenmiş antivirüs kullanmayınız bir işe yaramazlar Spy bot ile yok edemezseniz avast ile başlangıç taraması yapabilirsiniz önerilerim bunlardır iyi akşamlar .

t66ty.jpg

Avast kullanıyordum virüs o sıra girmiş zaten. Dediğim gibi google chorome'a daha girer girmez saçma sapık reklamlar çıkmaya başlıyor. Avastla tarama yaptırdım hiç birşey bulmadı. O yüzden o programa güvenim yok. Comodo denicem. Comodo'nun yanına şunu da kur diyeceğiniz bir güvenlik duvara vs bir program varmı?

Hitman Pro ile taradım bir tehdit bulunmadı dedi. Traces vardı onlarında yarısını sildi yarısı yok sayıldı galiba. Şimdi birde spbot ile deneyeceğim.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Buyurun böyle resimler, reklamlar çıkıyor. 2 gün öncesine yoktu bunlar. Kimi zaman da +18 reklam ve resimler oluyor. Buna bir çözüm bulmam lazım.

_

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Spybot ile de taradım ama yine virüs çıkmadı. Bir kaç bir şey çıktı onları da düzeltti. Peki o zaman bu durumda pc'de virüs yoksa bu reklamların sebebi nedir?

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
eklentiler kısmına bak kardeş birde adwcleaner i indir ve onunla tara...

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Baya bela birşeymiş :D aynı durum başıma gelmişti spy bot ile silmiştim Chrome u sıfırlamayı deneyin birde ve masaüstündeki chrome kısayoluna sağ tıklayıp özellikler e girip bir bakın chrome.exe" nin bitiminde bir eklenti varmı varsa silin www.vvv gibi .

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eklentilere nereden ulaşıyoruz tam olarak?

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"Araçlar>uzantılar" yolu veya arama kısmına "chrome://extensions/" yazarak ulaşırsın.

@İSSsen yaşıyormuydun :) Kendini flash olarak atıyor. Flash playerı kaldır. "EmsisoftEmergencyKit" bununla tara. Sonra flash'ı kur. Eklenti olarak da atabilir.

Eklentilerde birşey yoktu. İss'sen derken birşey anlamadım o konuda.