Comodo Dragon youtube sorunu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TBM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar merhaba,sorunum şu mesela youtube'a giriyorum hangi video'yu açarsam açayım doluyor bar buraya kadar sorun yok ama mesela ben dolan barın her hangi bir yerine tıklıyorum ve bar tıkladığım yerden tekrar dolmaya başlıyor fakat öyle olmaması gerekiyor bildiğiniz üzere.Bunu nasıl çözerim ? Biliyorsunuz chromium tabanlıdır tarayıcı.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bendede var aynı sorun çözümü bilen?

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Peki diğer taraycılardan böyle yapıyormu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sizin yapmanız gereken comodo drogon kaldırmanız yani kaldırırken hiçö artık kalmayacak bilgisayarda comodo drogonla ilgili adobe flash palyer kaldırmanız lazım onunda hiç atığı kalmasın advenced system car 6 full bulub yükleyin advenced system care ile beraber uninstall yüklenir bu uninstall ile comodo drogon ve flash palyer kaldırın program artıklarını da temizleyin sonra advenced sys care 6 calıştırın systeminizi iyice bir temizlesin sonra tekrar google de appcleaner bulun indirin işletim sisteminize uyumlu olanı indirin yüklemesi kolaydır appcleaner yapmanız gereken sadece tüm kutucukları işaretlemek ve sadece appcleaner üzerindeki windows ayarlarında pano ve boş alanı işaretlemeyin ve temizle butona basın bilgisayaırnızı temizleyin daha sonra comodo drogon ve flash palyer son sürümlerini yükleyin ve youtube tekrar deneyin

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Yandex browser'da da durum böyle bende ama sorun gibi düşünmemiştim hiç bunu.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Aynı tarayıcıyı bende kullanıyorum. Dediğin gibi bar tekrar doluyor.

IE8' de denedim onda da aynısını yaptı.

Youtube özelliğinden olsa gerek.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bu taraycılarda kendi otomotik yenileme yapma sorunu var yani tıkladığında kendini yeniliyor gözle göremesende buda şunda kaynaklaşıyor ilk kurulumda system dosyalarla bir hata oluşuyor yandex bende yaşadım aynı sorunu ama yukarda yazdıklarımı yaptım bir kaç defa düzeldi şuan sıkıntım yok bu tür taraycılarda eklendileri dikkat etmek lazım örnek yandex yüklerken firefox gibi başka taraycıdan dosya al seceneğini vermiyor kendi direk alıyor bunun sebebi diğer taraycıları ya kapalı değildir ve ya arka planda calışır durumdalar comodo dragon yüklerken explorer ve ya chrome acık ve ya arka planda calışıyorlarsa onlarla bu traycıyı ilişkilendirme yapıyor eklendi uzantıları otomotikmen bu taraycılara geciyor sorunlar burdan kaynaklanıyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aynı tarayıcıyı bende kullanıyorum. Dediğin gibi bar tekrar doluyor.

IE8' de denedim onda da aynısını yaptı.

Youtube özelliğinden olsa gerek.

youtube da değil comodo drogon yüklü değildi bende şimdi yükledim öyle birşey yok bende video istediğim yerde başlata biliyorum geriye atlamıyor

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bende hepsinde yapıyor opera mozilla chrome akşam eve gidince IThelp ın yazdıklarını deniyim inşallah çözülür.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
bunun yanında mesela bende kullanıyorum. forumlarda vs sayfadaki videolara tıklamıyor. açılmıor.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Bence bu sorun değil Youtube un kendi video format tasarımıyla alakalı bişey..

Birde şuradan html5 e geçip flash playerıda tarayıcı üzerinden devre dışı bırakıp öyle deneyin belki onda öyle bi özellik yoktur.. Ben html5 i sevemedim bi türlü o yüzden denemedim.. Hoşunuza gitmezse aynı sayfadan flasha geri dönebilirsiniz..

http://www.youtube.com/html5

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
bu işe yarıyor arada tıkladığım yerden başlıyor ama yinede daha iyi eskisine göre,laptopta öyle bir sorun olmadı denedim,mac os x pc dede tıkladığım yerden tekrar başlıyor orada da problemli

Shizo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Firefox'ta da öyle oluyor.Sorunmuydu yav o :blink: