Comodo Dragon 25.0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TEGİN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
ComodoDragon18.png

Comodo Dragon Web Browser , Google Chrome alt yapısı üzerine geliştirilen ücretsiz,hızlı ve güvenli birweb tarayıcısıdır. Tarayıcı Google Chrome’un tüm beğenilen özelliklerini içermesinin yanında Comodo firmasının güvenlik konusundaki tecrübelerinden de yararlanan bir tarayıcı.Geliştirici firma Comodo olunca güvenlik konusunun daha da bir önem kazandığı tarayıcıdaki özellikler şu şekilde sıralanabilir :

*Chromium alt yapısıyla geliştirilmiş gizlilik
*Kolay SSL Sertifika Tanımlaması
*Web sitelerine hızlı giriş
*Yüksek düzeyde kararlılık ve daha az hafıza kullanımı
*Gizli gezinme(İncognito Mode) çerezsiz gezinme.
[Kaynak]

Comodo Dragon indir

zeratul

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir de bunun Comodo ICE Dragon'u var. O da Firefox üzerinde çalışıyor. Ben ICE Dragonu kullanıyorum.
Ayrıca iki tarayıcı da Comodo firmasının DNS sunucularını kullandığı için yasaklı sitelere rahatlıkla erişebiliyorsunuz.

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
Ben de bunu kullanıyorum. Bu sürümde Virtual Mode diye bir özellik gelmiş ne işe yaradığını anlayamadım.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ben de bunu kullanıyorum. Bu sürümde Virtual Mode diye bir özellik gelmiş ne işe yaradığını anlayamadım.
Sanal mod tarayıcıya özgü bişey değil aslında bi çok ünlü antivirüs yazılımlarının internet security olan versiyonlarında bu sanal mod mevcut..

O özelliği kullanabilmen için Comodo internet security programını kurman gerekir..